Nagyságrendi ugrás az angoltudásodban akkor is, ha otthon tanulsz

Mit szólnál hozzá, hogy amíg otthon vagy, fénysebességre kapcsolnánk az angol tanulásod?

Mire kilépsz a karanténból, nem ismersz a tudásodra! Eléred, amit célul kitűztél magadnak!

A jelentkezés lezárult, erre a programra nem tudok több tanulót fogadni.

Elhatároztad, hogy angol tanulásra használod a bezártságot, de egyre csak azt érzed:

frusztrált vagy, amiért a befektetett energiád nem látszik – mintha ugyanannyit tudnál, mint egy hónappal ezelőtt

csökkent a motivációd, és már lassan tanulni sincs kedved, mert minek, ha nem fejlődsz

rengeteg tananyagod van, de azt se tudod, melyikhez kapj

amúgy sincs kitől kérdezni, ha elakadsz, és nem vagy biztos benne, hogy jól csinálod

Most visszakapod az önbizalmadat és
szárnyra kap az angolod

Tudod, az elmúlt napokban rengeteg levelet kaptam, hogy láttátok a videóimat, és szeretnétek velem tanulni. Azon gondolkodtam, hogyan tehetnék ennek eleget most, ebben a helyzetben.

Itt a megoldás!

Mára összeállt a kép! Én nagyon izgatott vagyok, mutatom is, mit fogunk csinálni.

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Gönczy Edit

küldetésem

Számomra fontos, hogy TE megtanulj angolul.

Ugyanennyire fontos, hogy ezt úgy tedd, hogy élvezed az utat is, nem csak az eredményt.

Örömmel tölt el, ha a segítségemmel megoldódnak az angol tanulással kapcsolatos problémáid, és örömmel veted bele magad a tanulásba.

Küldetésem, hogy hozzásegítselek ahhoz, hogy úgy beszélj angolul, ahogy elképzelted. Semmi sem lehetetlen!

Miért velem tanulj?

Mert angol tanárként tudom, mi okoz gondot, és hogyan javítsunk rajta.

Mert több, mint 20 év tanítási tapasztalatom van.

Mert nagyon gyorsan átlátom, kinek mi a legjobb segítség, ki, mit, hol ront el úgy, hogy gyakran nem is tud róla.

Személyes történetem

Már 5 évesen tudtam, hogy az angol fontos nekem. Azóta nem telt el nap az angol nélkül.

16 évesen jöttem rá, hogy nagyszüleimtől tanári géneket örököltem – az osztálytársaimnak én magyaráztam el, amit órán nem értettek meg.

Nagy elszántsággal és még nagyobb lelkesedéssel végeztem el az ELTE angol nyelvtanár (CETT) szakát. Imádtam minden pillanatát, csodálatos tanáraim és mentoraim voltak.

Nagyon szerettem volna az angol nyelv történetéről többet tudni, ezért beiratkoztam még két évre az ELTE angol szakára. Végül rájöttem, hogy a nyelvtörit is kedvelem, de az alkalmazott nyelvészet igazán az én világom, mert mindennél fontosabbnak tartom azt a tudást, amit gyakorlatba lehet ültetni.

Ezek után gimnáziumban tanítottam 16 évet. Ennek is imádtam minden pillanatát.

A gimnáziumból azzal a vággyal jöttem el, hogy sokkal több embernek szeretnék a tudásommal segíteni, mint amennyinek a gimnáziumban tudok. Így vagyok most itt Neked.

év tanítási tapasztalat

tanuló

lelkesedés

Együtt fogunk tanulni! Ráadásul pont és csak azt, amire neked szükséged van!

Feltételezem, sok tananyagot begyűjtöttél már. Ezeket rendszerezzük, és végre megtanulod őket!

Így fogjuk ezt csinálni:

Nagy Tervezés

Azzal indítunk, hogy megtervezzük közösen a tanulásod.

Felmérjük, honnan indulsz és mit akarsz elérni.

Megnézzük, mik az erősségeid, amikre építeni tudunk.

Átnézzük, milyen tananyagaid vannak (online és papír alapú is), és meghatározzuk, melyek szolgálják a célodat – ezekkel fogsz tanulni.

Beosztjuk az idődet, és hozzá a tananyagokat.

Közösen megcsináljuk a kitartás-tervedet, hogy a fejlődés ne csak álom legyen, hanem meg is történjen.

Útontartás

Sokan azért nem haladnak, mert nincs kinek elszámoljanak a “tetteikkel”. Egy speciális módszerrel folyamatosan úton tartalak, riportolsz a haladásodról. Nem lesz “Ülj le, egyes!”, de lesz motiváló, haladást segítő visszajelzés feléd.

Akadály-mentesítés

Létrehozok egy fórumot, ahol bármilyen elakadásodról kérdezhetsz. A fórum tagjai is és én is segítünk ötletekkel. De ugyanebbe a csoportba várom majd a sikersztorikat is!

Nagyon hiszek a csoport erejében! Hiszem és tudom, hogy óriási motiváció tud lenni, ha látod, hogy más is ugyanúgy tanul, mint te, és megnyugszol, ha netán másnak is van problémája… nem vagy csodabogár. Arról már nem is beszélve, hogy átlendítünk az elakadási pontodon.

Így-csináld-jól tréning

Online formátumban rendszeresen teszek közzé tréningeket (videókat) arról, mit hogyan gyakorolj. Mert nagyon nem mindegy, hogyan bővíted a szókincsedet, hogyan akarod elmélyíteni a nyelvtani tudásod, és hogyan fejleszted a különböző készségeidet.

A tréning kapcsán mindig lesz lehetőséged kérdezni.

Hibamentesítés

Amikor egyedül tanulsz, nincs visszajelzésed, hogy jól értetted-e meg az anyagot. Nem lehetsz 100%-ig biztos benne, hogy minden szót a megfelelő kontextusban használsz-e, vagy hogy a nyelvtani szerkezet, amit megtanultál, azt jókor használod-e.

Éppen ezért lehetőséget adok számodra, hogy rendszeres időközönként küldj nekem egy fogalmazást – párbeszédet vagy esszét, ami jól esik, a lényeg a nyelvhasználaton lesz. Kijavítom, mégpedig úgy, hogy magyarázom is a javítást.

A legjobban úgy ég be egy tudnivaló a fejedbe, ha használat közben csípjük fülön a hibás verziót. Biztos lehetsz benne, hogy legközelebb azt már nem (vagy maximum véletlen) fogod rosszul használni. 

Ráadásul, ha nekem rontod el, az biztonságos közeg, nyugodtan kísérletezz a szavakkal, nyelvtannal! Tudd meg, olyankor is lehet-e használni, amikor te úgy érzed. Élesben, a való életben pedig már tudni fogod.

Privát Coaching

Ha úgy érzed, szeretnéd, ha külön foglalkoznék veled, vagy esetleg túl félénk vagy, hogy a közös fórumon kérdezz (ne legyél az amúgy!), akkor a privát coaching-ot neked találtam ki. Írhatsz nekem privát üzenetet, és csak neked válaszolok.

Ezen kívül hetente biztosítok neked 15 percet, amikor telefonon beszélhetünk. Ehhez előre elküldheted a kérdésedet, amire felkészülök, és a beszélgetésünkkor már csak a lényegi részről beszélünk.

Beszédórák

Az egyedül tanulással az a baj, hogy beszédkészségedet nem tudod fejleszteni. Vagy csak részben. Azt tudod fejleszteni (erről beszélek is majd az Így-csináld-jól tréning egyik videójában), hogyan alkoss mondatokat, hogyan legyél egyre gyorsabb, folyékonyabb.

De ahhoz már partner kell, hogy kommunikálj. Mert a közlésedre reakciót vársz, és a megfelelő reakcióból tudod meg, mennyire voltál érthető. De ez fordítva is igaz: a kommunikáció során derül ki az is, te mennyire értetted a másikat, ill. tudsz-e megfelelően reagálni.

Éppen ezért tartunk kis csoportos (2-4 fő) online beszédórákat, ahol segítségemmel beszélgetni fogtok. A csoportokat szintek alapján állítom össze, és azon belül is egyénre szabott feladatokat adok.

A beszédórát speciális metodika mentén vezetem, és lesz előtte-alatta-utána feladat is.

Bar-ANGOL-ás

Amikor már ki tudunk mozdulni a karanténból, összejövünk egy valódi élethelyzet napra. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatod magad a való életben.

Összehozlak nagyon kedves, bátorító külföldiekkel, akikkel különböző szórakoztató szituációban használod az angolod.

Biztonságos közeg, nem kell tartani attól hogy “beégsz”, mégis valódi nyelvhasználat! Nagyon büszke leszel, mekkorát fejlődtél!

Azt jósolják, kb. 2-3 hónap lesz, amíg itthon töltjük a napjainkat. Használjuk ki az időt!

Ezzel az otthon tanulási programmal tudlak segíteni, hogy a karanténból egy sokkal magabiztosabb angol tudással lépj majd ki!

A fenti programot így 3 hónaposra terveztem. De majd meglátjuk, még lehet az is, hogy folytathatjuk, ha neked is annyira megtetszik, mint amennyire lelkes én vagyok.

Ezt a két csomagot alakítottam ki a kéréseitek alapján:

Gyémánt csomag

Ha azt szeretnéd, hogy a haladásodat is, és a nyelvi fejlődésedet is segítsem – együtt csiszoljunk gyémánttá

Nagy tervezés

Lépésről lépésre, részletesen kidolgozzuk, mikor, mit és hogyan csinálj a 3 hónap alatt. Teljesen személyre szabott tervet fogsz majd a kezedben.

Útontartás

Heti szinten beszámolsz a haladásodról, sikereidről, mit csináltál meg az adott héten. Én pedig visszajelzek, segítelek, terelgetlek.

Akadály-mentesítés

Fórum, ahol kérdezhetsz – folyamatos tanári segítséget biztosítok, és a tanulóprogram többi résztvevőjével is segítitek egymást.

Így-csináld-jól tréning

Minimum 6 videó-tréning arról, mit hogyan tanulj.

Privát coaching

Kérdezhetsz tőlem privát üzenetben, ill. hetente egyszer telefonon is konzultálhatunk. Ezt a konzultációt igény szerint töltjük el: tanácsadással, beszélgetéssel, stb.

Hibamentesítés

Küldhetsz nekem foglamazásokat (6-10 fogalmazást várok a 3 hónap alatt), amelyeket kijavítva, a javításokat magyarázva visszaküldök számodra.

Beszédórák

Hetente egy, összesen 10 online beszédórán veszel részt, veled hasonló szintű tanulókkal. A beszédórához járnak előtte-, alatta-, utána-feladatok. Ezt a program 3. hetétől kezdjük.

Bar-ANGOL-ás

A 3. hónap végén, kiszabadulva a karanténból, eltöltünk egy pár vidám órát angolul, külföldiek társaságában, kellemes programokon.

Motivátor csomag

Ha tusz egyedül tanulni, csak folyamatos motivációra, “elszámoltatásra”, és tanári háttérre van szükséged.

Nagy tervezés

Lépésről lépésre, részletesen kidolgozzuk, mikor, mit és hogyan csinálj a 3 hónap alatt. Teljesen személyre szabott tervet fogsz majd a kezedben.

Útontartás

Heti szinten beszámolsz a haladásodról, sikereidről, mit csináltál meg az adott héten. Én pedig visszajelzek, segítelek, terelgetlek.

Akadály-mentesítés

Fórum, ahol kérdezhetsz – folyamatos tanári segítséget biztosítok, és a tanulóprogram többi résztvevőjével is segítitek egymást.

Így-csináld-jól tréning

Minimum 6 videó-tréning arról, mit hogyan tanulj.

És ez még nem minden!

Ha most velem tartasz, a közös tanulásunk idejére hozzáférést adok minden online nyelvtanfolyamomhoz: Nagy Kiejtés Tanfolyamhoz, Nevek Angol Kiejtése Tanfolyamhoz, és a Kommunikációs e-tanfolyamhoz!

Ez több, mint 45.000 Ft értékű tananyag!

Azon gondolkodsz, neked való-e ez a program?

Neked való, ha

– magadtól tanulsz, de szeretnél biztosra menni, hogy jól csinálod

– ha szeretnél támaszkodni egy tanárra, aki terelget az utadon és segít a kitartásodban

– ha nem össze-vissza akarsz tanulni, hanem a fejlődésed érdekében kifejezetten neked tervezett renszerben

– ha 3 hónap alatt annyit szeretnél fejlődni, amennyit soha ezelőtt

– ha magabiztosabb nyelvtudással szeretnél kikerülni a karanténból

Nem neked találtam ki, ha

– nem akarod kihasználni a karantént tanulásra

– ha nem akarsz fejlődni az angolban, csak szintentartás végett néha akarsz csinálni ezt-azt

– ha biztos vagy abban, hogy jól haladsz egyedül is, és nincs szükséged külső támogatásra, motiválásra, tanári segítségre

Esetleg ezek a kérdések foglalkoztatnak?

Kattints a kérdésre és olvasd el a válaszom.

Milyen szintű angol tudással kell ehhez rendelkeznem?

Mivel teljesen Rád szabjuk a tanulást, lehetsz teljesen kezdő, újrakezdő, haladó is. 

Milyen technikai tudás kell ehhez?

Számítógépes alapismeretekre lesz csak szükség: tudd használni az Internet böngésződet, és tudj linkre kattintani és elindítani egy videót.

A Gyémánt csomagban lévő extrákhoz pedig kell tudj gépen megírni egy szöveget, ill. csatlakozni egy megadott linken a videóhívásokhoz.

Ezek az alapok szükségesek, de tudd: mindent részletesen, könnyen követhetően el is fogok magyarázni, neked csak lépésről lépésre követni kell az utasításokat. Menni fog!

És ha nekem nincs tananyagom, amivel tanulhatnék?

Akkor keresünk. A Nagy Tervezés része az is, hogy kitaláljuk, milyen tananyaggal tanulj. Ha nincs mivel tanulnod, ajánlani fogok több dolgot is, amiből választhatsz.

Az én tananyagaimhoz bónuszként ingyen hozzáférsz, de ha nem az én tananyagaimra lesz szükséged, az lehet, hogy külön beruházást igényel.

Az életkor számít?

Nem. Magad fogsz tanulni, de a segítségemmel. Olyan tempóban és módszerrel fogsz tanulni, ami neked jó. Mindegy, hány éves vagy. A lényeg, hogy már legyél legalább 15. Felső korhatár nincs, ott csak a lelkesedés mértéke szab határt. Aki lelkesen fejlődni szeretne, jöhet.

Mi van, ha nem tudom követni a tanulási tervet?

A Nagy Tervezés azért van az egész elején, hogy megadjunk egy irányt, mit, mikor és hogyan csinálj.

De ettől el lehet térni! Ha kicsit térsz el, nincs gond. Ha nagyon térsz el, azt jelezd, mert újratervezünk! A lényeg azon van, hogy FEJLŐDJ! Kiderülhet menet közben, hogy minden körültekintő tervezésünk ellenére gyorsabb vagy lassabb tempó való neked. Nem gond, megoldjuk! Ez közös cél.

Hiszem, hogy ez a program megváltoztatja az életedet. Kevesebb kerülőúttal, gyorsabban fog fejlődni az angol tudásod.

Annyira hiszek ebben, hogy bátran merek 100% pénzvisszafizetési garanciát felkínálni számodra.

Ha az első hónap során úgy érzed, nem azt kapod, amire számítottál, akkor csak jelezd nekem, visszaadom a pénzed és a programból angolosan távozhatsz.

Még ennyi időd van jelentkezni a programba

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mi fog történni a jelentkezésed után?

Amint jelentkezel, megkezdődik a Program a Nagy Tervezéssel. Amint elkészülünk a terveddel, Te már kezdheted is a tanulást. Ott leszek neked, segítek.

A Program rendszeres része pedig 2020. április 13-án indul, innen számítódik a 3 hónap, azaz a 12 hét.

Mindenről részletes leírást fogok küldeni, mindent tökéletesen érteni fogsz.