Nehezen érted az angol beszédet?

Előfordul, hogy angolul beszélgetsz valakivel, és nem érted, mit mond neked, vagy mit válaszol a kérdésedre? Vagy már ott tartasz, hogy inkább nem is beszélgetsz senkivel, mert úgysem fogod érteni őt, és az kínos lenne?

Vagy olyan volt már, hogy angolul néztél egy filmet, de nem értetted mit mondanak? Aztán bekapcsoltad az angol feliratot és csapkodtad a homlokod, hogy “Jaj de egyszerű, hát ezt mondja? De akkor miért nem értettem?!”

Ha igen, figyelj! Ezzel a problémával Magyarországon nagyon nem vagy egyedül!

Persze tudom, hogy ez nem vigasztal, mert így pont Te vagy az, aki emiatt nem tud jobb munkához jutni, vagy felejthetetlen élményeket begyűjteni, vagy egyszerűen csak élvezni angol tudását.

De van megoldás!

Van három dolog, ami ha rendben van, tökéletesen értesz minden angol beszédet. Ha viszont már eggyel is gond van, kétségbeesve vonod le – hibásan – a következtetést: „Én soha nem fogom az angolul beszélőket megérteni!”. Ha tudod, hogy ebből a három dologból NEKED mi okoz gondot, és hogy ezt hogyan fejleszd, máris újra azt fogod érezni, van esély! Látni fogod, nem lehetetlen elérni, hogy mindig megértsd a másikat!

Akarod tudni mi ez a három dolog? Érdekel, hogy ebből Neked mi az erősséged és mi megy kevésbé?

És azt, hogy mit csinálj, hogy ne legyen gond a beszédértés?

Akkor ez a négy részes INGYENES beszédértés-fejlesztő tréning pont Neked szól!

Vegyél részt a tréningen, ha vágysz arra, hogy nehézségek nélkül tudj beszélgetni angolul, és játszi könnyedséggel értsd meg a hozzád angolul beszélőket! És ha nem akarod folyton azt érezni, hogy másoknak ez jól megy, de pont Te szenvedsz vele.

Figyelem! Ezt a tréninget évente egyszer tartjuk meg! Ha most nem végzed el, legközelebb 2016. augusztusában lesz csak rá lehetőséged!

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz most, készíts elő papírt és ceruzát is, mert szükséged lesz rájuk!

A tréningen MINDENT megosztok Veled, ami ahhoz kell, hogy megtanuld tökéletesen megérteni az angolul beszélőket. Úgyhogy gyere, tudd meg, mi a titka azoknak, akik jól értik az angol beszédet, és lesd el a praktikákat!

Iratkozz fel a beszédértés-fejlesztő tréningre itt, és hamarosan kezdünk is:


Mi fog történni ha kitöltöd a fenti mezőket?

Azonnal megkapod a megadott e-mail címedre a tréning első részét ‘Gönczy Edit – Beszédértés tréning’ feladóval, majd mindig értesítést kapsz, amikor elérhető a következő rész. Kéretlen leveleket nem küldünk, mert számunkra fontos, hogy azt kapd, amit kértél. Ezen kívül másoknak sem adjuk ki email címedet, mert ha másoknak is meg akarod adni, akkor azt tedd meg Te. És ha menet közben úgy döntesz, nem kéred a következő részt, bármikor leiratkozhatsz az értesítőkről.

Örülök, ha segíthetek abban, hogy végül szívesen beszélgess angolul bárkivel!

Gönczy Edit

Gönczy Edit

A BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program vezetője