Szeretnél ingyen hónapokat a MATT-ban?

Ajánld ismerőseidnek a Magabiztos Angolosok Titkos Társaságát!

Ahány ismerősöd jelentkezik a MATT-ba és beírja a neved a megjegyzés rovatba (vásárláskor és/vagy a MATT-levelekre való feliratkozáskor), annyi hónapot jóváírok számodra. Sőt, az ajánlott ismerősöd is kap egy ingyen hónapot!

Mindketten nyertek ezzel, érdemes kihasználni!

DE!

Kérlek, a lehetőségről csak közvetlenül azoknak az ismerőseidnek szólj, akiknek szerinted jó lenne ez a tagság. Írj nekik privát üzenetet, NE tedd ki nyilvánosan semmilyen felületre! A MATT, ahogy a nevében is benne van, TITKOS társaság. Csak azok csatlakozhatnak, akik olvassák a leveleim vagy valahol velem tanulnak. Ill. a már bent lévő tagok megválogatott ismerősei.

Hogyan hívj meg valakit?

Írj neki emailt vagy bármilyen privát üzenetet, és add meg neki ezt a linket:

https://angolkommunikacio.hu/mattinfo/

Pl. ezt írhatod:

(Akár másold is ki a teljes szöveget így, ahogy van.)

Szia!

Épp most csatlakoztam Gönczy Edit online angol csoportjához, ahol az angolomat rakjuk rendbe. Szerintem Neked is tetszene ez a dolog. Nézz rá az oldalra: https://angolkommunikacio.hu/mattinfo/

Ha úgy döntesz, Te is jössz, jelentkezéskor a megjegyzés rovatba írd be a teljes nevem. Így fogsz kapni majd egy teljes hónap tagságot ingyen. (Az első hónapot ki kell fizetned, de aztán jóvá lesz írva az ingyen hónap.)

Üdv!