Szeretnél ingyen hónapokat a MATT-ban?

Ajánld ismerőseidnek a Magabiztos Angolosok Titkos Társaságát!

 

Már velem tanulsz a MATT-ban egy ideje, tudod, mit ad neked. Ha van olyan ismerősöd, akinek szerinted jót tenne a MATT, kérlek, szólj neki!

Ahány ismerősöd jelentkezik a MATT-ba és beírja a neved a megjegyzés rovatba (vásárláskor és/vagy a MATT-levelekre való feliratkozáskor), annyi hónapot jóváírok számodra. Sőt, az ajánlott ismerősöd is kap egy ingyen hónapot az első befizetett hónapja után!

Mindketten nyertek ezzel, érdemes kihasználni!

DE!

Kérlek, a lehetőségről csak közvetlenül azoknak az ismerőseidnek szólj, akiknek szerinted jó lenne ez a tagság. Írj nekik privát üzenetet, NE tedd ki nyilvánosan semmilyen felületre! A MATT, ahogy a nevében is benne van, TITKOS társaság. Csak azok csatlakozhatnak, akik olvassák a leveleim vagy valahol velem tanulnak. Ill. a már bent lévő tagok megválogatott ismerősei.

Hogyan hívj meg valakit?

Írj neki emailt vagy bármilyen privát üzenetet, és add meg neki ezt a linket:

https://angolkommunikacio.hu/mattinfo/

Pl. ezt írhatod:

(Akár másold is ki a teljes szöveget így, ahogy van.)

Szia!

Talán már mondtam, hogy csatlakoztam Gönczy Edit online angol csoportjához, ahol az angolomat rakjuk rendbe. Szerintem Neked is tetszene ez a dolog. Nézz rá az oldalra: https://angolkommunikacio.hu/mattinfo/

Most kaptunk egy olyan lehetőséget, hogy ha arra érdemes ismerősünket behívjuk a csoportba, akkor neki is és nekünk is jóvá lesz írva egy ingyenes hónap. Van kedved jönni?

Ha úgy döntesz, Te is jössz, 6 napig 990Ft-ért kipróbálhatod, tetszik-e neked az a módszer, ahogy a MATT-ban tanulunk (ez a csoport neve: Magabiztos Angolosok Titkos Társasága). Aztán eldöntöd, maradsz-e és ha igen, meddig. Az ingyen hónapot a 6 nap letelte után kapod meg, ha a maradás mellett döntesz.

Ha jössz, jelentkezéskor a megjegyzés rovatba írd be a teljes nevem. Így kapjuk majd meg az ingyen hónapot. 

Jó lenne ha jönnél!

Üdv!