Legyél nálunk angoltanár!

Kedves leendő BarAngol tanár!

Engedd meg, hogy bemutassam neked, milyen nálunk dolgozni, milyen tanárokat várunk még a csapatba, és hogyan lehet bekerülni.

Nálunk ilyen dolgozni

A tanulók, akiket segíteni fogsz céljaik elérésében

Minden barAngoló nagyon nyitott, fejlődni vágyó tanuló.  Ugyanakkor azért jönnek hozzánk, mert beszédkészségük nem olyan, mint szeretnék, de ezen égő vággyal változtatni szeretnének. Mindezek miatt öröm őket tanítani, fejleszteni! Azért tudd azt is, hogy minden tanuló nagyon igényes, és a belénk fektetett bizalmukért cserébe magas színvonalat és eredményeket várnak. (Ehhez a módszert a kezedbe adjuk – lásd később – de akkor fogod jól érezni magad BarAngol tanárként, ha ez a tanulói elvárás nem rémiszt meg.)

Kollégák

Nem egy merev társaság… Mindenki nagyon barátságos és befogadó. Egymás segítése nálunk zsigeri alap tulajdonság. Meghatározó hozzáállás az, hogy az összefogás viszi előrébb a dolgokat. Azt is érdemes tudd, hogy humor nélkül azt hiszem egyikőnk sem tudna élni.

A munka

Ilyen érdekes munkakörülményeid még biztos nem voltak! Rengeteg izgalmas eseményen fogsz részt venni, hiszen a Program lényegét az adja, hogy olyan szituációkba tesszük a tanulóinkat, ahol élesben használhatják a nyelvet. Persze neked nem az események élvezete a fő feladatod, hanem a tanulóknál elérni, hogy a lehető legtöbb tudást és fejlődést vigyék haza minden esemény után. Ennek ellenére nem fogod tudni kikerülni, hogy te is jól érezd magad…

Persze ahhoz, hogy mindezt meg tudd tenni, megtanítjuk neked a Program metodikáját. Erre általában egy-két hét szükséges. (Az időtartam egyéni elbírálás alapján kerül meghatározásra. Függ a végzettségedtől és a munkatapasztalatodtól.)

Rendszeres időközönként (évente 2-3 alkalommal) belső képzéseket is tartunk. Cél, hogy mindig szert tegyél olyan gyakorlati tudásra, amitől több vagy és amiből rajtad keresztül a tanulóink is profitálnak. Ha nyitott vagy a személyiség-fejlesztésre, ezeket a képzéseket imádni fogod!

Ha mindezek alapján szívesen lennél budapesti csapatunk része, nézd meg, milyen tanárt várunk magunk közé!

Mik fontosak számunkra?

Végzettség

Mindenképp fontos, hogy legyenek angol szakon végzett tanulmányaid. Mindegy, mikor végeztél, 20 éve vagy tavaly, de nem gond akár az sem, ha még van hátra egy éved. Akárhogy is, mindenképp be kell tanítsuk Neked a BarANGOL Program sajátosságait.

Külön előny, ha angol nyelvtanár végzettséged (is) van, hiszen a metodikai képzés, amit ott kaptál, nagyon jó alap ahhoz, hogy könnyebben elsajátítsd a BarANGOL módszertanát.

Angol tudásod

Kiemelkedően fontos a magas szintű nyelvtudás. Ez nem csak a nyelvtan és szókincs viszonylatában értendő! Minden szóbeli kommunikációt alkotó tényező fontos: közel anyanyelvi szintű kiejtés, folyékony beszéd, stb.

Személyiséged

A tanulók és a kollégák is azt szeretik, ha jól lehet veled együtt dolgozni. Legyél kedves, tudj lelkesedni dolgokért és az erősségekre építs a gyengeségek kiemelése helyett.

Fejlett problémamegoldó képességgel kell legyél felvértezve, mert az élet néha váratlanul felülírja a forgatókönyvet. A képzésben erre is kapsz ugyan útmutatást, de végül mégis csak neked kell majd a helyzetet megoldani.

A kreativitás egyébként is előny nálunk. Mindig nyitottak vagyunk új ötletekre és támogatjuk ha egy ötletedet meg szeretnéd valósítani.

Nem árt az sem ha jó szervező vagy, de ez nem alap feltétel.

Jó, ha energikus, pezsgő, gyors típus vagy.

Szeresd az embereket, barátkozz könnyen.

Nagyon jó ha érdekel a pszichológia és igényed van a folyamatos önfejlesztésére.

Munkához való hozzáállásod

Alap feltétel, hogy tanuló központú legyen a tanítási stílusod. Ez nálunk legfőképpen azt jelenti, hogy nem lehet fontosabb szempont az „óráidon”, mint hogy a tanulók a lehető legtöbb megszerezhető tudással induljanak haza minden egyes alkalom után.

Rendkívül fontos, hogy tudj azonosulni a BarANGOL Program alapelveivel, és magadénak érezd azt a célt, hogy minél több embert megtanítsunk magabiztosan kommunikálni angolul. Nekik ez NAGYON fontos, mert ezáltal jutnak jobb álláshoz ill. tudnak jobban érvényesülni az életben.

Könnyen tudunk majd együtt dolgozni, ha a szükséges minimális adminisztrációt is rendszeresen elvégzed, és ebben precíz vagy.

Hogyan jelentkezz?

Ha úgy érzed, egymásra találtunk, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot. (Ha nem működne, írj az info(kukac)angolkommunikacio.hu -ra.)