Ha holnap megszólítana valaki angolul,
a társalgás simán menne?

Ha véletlenül “nem” lenne a válaszod, kérd a Kommunikációs e-tanfolyamot

amit most INGYEN végezhetsz el, mert regisztráltál az Eközpontba.

Tudod, a gördülékeny társalgásnak 3 összetevője van.

Ha ezt a hármat ismered és jól tudod használni, jó beszélgetőpartner leszel, bármilyen szituációban kell is megszólalnod.

Tudod, mik azok a tipikus kifejezések,
AMELYEK A BESZÉLGETÉSEIDET TERMÉSZETESSÉ ÉS ANGOLOSSÁ TESZIK?

Amiket bármilyen szituációban bevethetsz, és öröm lesz veled beszélgetni még akkor is, ha netán nem olyan bő a szókincsed vagy nem tudsz még olyan sok nyelvtani szerkezetet tökéletesen használni?

Erre való a kommunikációs eszköztár

Megtudod belőle, hogyan építs fel egy beszélgetést, mit tegyél ha bajban vagy (pl. nem érted, amit mondanak neked), vagy hogyan beszélgess kötetlenül, akármilyen szituációban is kell társalognod.

Ne félj megszólalni! Ha tudod, mikor mit lehet mondani, nem kell attól tartanod, hogy kinevetnek.

Az egészet egy online kommunikációs e-tanfolyam formájában tanítom meg Neked

Nézd, ilyen:

1

a mindennapi kommunikáció

eszközeit elsajátítod

Pontosan megmutatom, mik a kommunikáció összetevői, és hogyan, miként használjuk azokat. Nem lesz kérdés, mikor mit mondj. A teljes kommunikációs eszköztár a birtokodban lesz.

Megtanulsz mindent, ami egy beszélgetés során szükséges lehet: pl. elkezdeni, továbbvinni és befejezni egy párbeszédet, véleményt kifejezni, kérdezni, telefonálni, becsatlakozni egy beszélgetésbe, témát váltani, kivágni magad kellemetlen helyzetekből (mint pl. amikor nem jut eszedbe egy szó angolul), stb. Felbecsülhetetlen tudás.

2

RENDSZERESSÉ TESSZÜK TANULÁSOD,

HOGY FÉL ÚTON NE ADD FEL

Rendszeres időközönként (3 naponta) kapsz egy e-mailt, amelyben a leckéd linkjét találod. Ezekkel a levelekkel szoktatlak a rendszeres angolozásra.

Kifejezni nem tudom mennyire fontos ez, ha egyedül tanulsz! Az önállóan tanulók közül csupán néhányan annyira kitartóak, hogy külső bátorító és kitartásra ösztönző segítség nélkül eljussanak kitűzött céljukig.

 

3

RÖGZÍTJÜK HELYESEN

A KIFEJEZÉSEKET

Az eszköztár anyagát írásbeli feladatokon keresztül begyakorlod, hogy PONTOSAN rögzüljenek a kifejezések. Ha gördülékeny beszédre vágysz, fontos, hogy a kifejezéseken beszéd közben már ne kelljen gondolkodnod.

4

HANGANYAGGAL

GYAKOROLJUK A KIFEJEZŐ,

ANGOLOS KIEJTÉST IS

Minden lecke tartalmazza az összes kifejezést meghallgatható és ismételhető formában is, hogy tudd, melyiket hogyan kell kifejezően és angolosan mondani. Így át tudod venni az angol hanglejtés tőlünk kicsit idegen dallamát is.

Az e-tanfolyammal mindent megkapsz, ami ahhoz kell, hogy meg tudj szólalni bármilyen szituációban.

Lépésről lépésre haladunk, és segítek a kitartásodban.

Gönczy Edit

Miért bízz bennem?

Amikor angolul tanultam, borzasztóan szenvedtem attól, hogy hiába tudtam szavakat és nyelvtani szerkezeteket, mégsem tudtam elbeszélgetni senkivel.

Ezen változtatni akartam.

 

Megfigyeltem az angol anyanyelvűek kommunikációját és rájöttem a természetes beszélgetések nyitjára.

Nem akarom magamban tartani ezt a tudást, mert ez a jó kummunikáció titka. Tudom! Nálam is ez hozta meg a sikert, és azóta számos tanítványomnál is ez jelentette az áttörést.

Gyere, tarts velem!

Igényeld a kommunikációs e-tanfolyamot, és segítek, hogy ne csak vágyakozz azután, hogy beszélsz angolul, hanem tényleg érd is el.

Tudod mi az érdekes? Hogy megtanulni angolul beszélni nem akkora ördöngösség, mint sokan gondolják. Csak tudni kell a módját.

Neked most itt a lehetőség: mutatom az utat, ami a könnyed társalgás képességéhez vezet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen szintű tudással lehet ezt a tanfolyamot elvégezni?

Javaslom a tanfolyam elvégzését kevés és sok tudással is. Ezek olyan kommunikációs technikák és kifejezések, amelyeket mindenkinek ismernie kell.

Azt nem állítom, hogy semennyire nem kell hozzá tudni angolul, mert nulla nyelvtudással nem lehet beszélgetni. De ha már tudnál mit mondani, szükséged van az angolos kommunikációs formulákra.

Mi van egy leckében?

Egy adag kommunikációs kifejezés, amit el is magyarázok, hogy mikor használjuk. (A magyarázatok magyarul vannak. Azt vallom, hogy angolt angolul kell tanulni, de amikor speciális készséget fejlesztünk, akkor a magyarhoz folyamodom, hogy bármilyen szintű tanuló megértse.)

Ezeket a kifejezéseket meg is hallgathatod angol anyanyelvű beszélőktől.

Ezen kívül interaktív, többször kitölthető feladatokkal begyakorlod a kifejezéseket.

Az összefoglaló leckékben pedig videós gyakorlatot kapsz.

Mennyi ideig kapok hozzáférést a leckékhez?

Ez a tanfolyam most számodra ingyenes. Azonban tudom, hogy az ingyenes dolgokat hajlamosak vagyunk félretenni, ha valami közbejön, vagy nem is foglalkozunk vele.

Így viszont nem fogsz fejlődni. A tanfolyam nagyon nagy segítség, ha társalogni szeretnél angolul. De ehhez tanulni kell!

Épp ezért most 2 hónap hozzáférést kapsz a tanfolyamhoz. Ez alatt bőven megtanulható és begyakorolható. Ha csinálod!

Regisztráció után hol találom a leckéket?

A Kommunikációs e-tanfolyam egy zárt rendszerben található, hogy csak olyanok férjenek hozzá, akik jogosultak rá. Regisztráció után létrehozok számodra egy „Angol Kommunikáció Fiókot”, ahol ezek a leckék lesznek. Ez rendszerint 24 órán belül (de általában hamarabb) megtörténik. (Ha hétvégén regisztrálsz, akkor legkésőbb hétfőn.)

Regisztrációkor azonnal kapsz egy levelet, amelyből az első leckéhez már oda tudsz kattintani. Azonban ez ténylegesen csak a Fiók létrejötte után fog működni.

Minden alkalommal, amikor egy leckét meg szeretnél nézni, be kell majd lépned a Fiókodba. Ehhez a Fiók létrejöttekor megküldöm a felhasználóneved és a jelszavad.

Jó tanulást!