Vedd át jutalmadat!

Mivel ilyen szorgalommal végezted el a kommunikációs e-tanfolyamot, meggyőződésem, hogy szeretnél nagyon jól beszélni angolul! De azt tudod, hogyan állj neki? Azt tudod egyáltalán, milyen szinten van kommunikációs készséged? Tisztában vagy az erősségeiddel, amikre építhetsz, és a gyengeségeiddel, amiket fejlesztened kellene? És van kész terved, hogyan fogod magad fejleszteni?

Gyakorlással fejlődik beszédkészséged mindenképpen. Azonban ha arra vágysz, hogy rövid időn belül úgy beszélj, mint ahogy mindig is szerettél volna, akkor nem elég tapogatózni – fontos tudni, hogyan csináld!

A BarANGOL teljes körű kommunikációs szintfelmérője pontosan azt a célt szolgálja, hogy feltérképezzük, milyen a jelenlegi beszédkészséged. A végén szóbeli és írásos kiértékelést is kapsz, és ötleteket arra, hogyan fejleszd magad hatékonyan. A szintfelmérő ára 1990 Ft, de értéke felbecsülhetetlen!

Tetszik? Jó lenne teljesen tisztán látni, mit és hogy érdemes fejlesztened?

Akkor figyelj! Az e-tanfolyam kitartó elvégzéséért járó jutalmad egy BarANGOL teljes körű kommunikációs szintfelmérő ingyen, a Beszélni Jó! Program mellé!

Tetszik a lehetőség?

Ha igen, mindössze annyi a dolgod, hogy jelentkezel a Beszélni Jó! Programra, és a megjegyzés rovatba (“Üzennél valamit?”) beírod: BEST. Ezzel jelzed, hogy jutalmad át szeretnéd venni, tehát igényled a teljes körű kommunikációs szintfelmérést.

(Ha már jelentkeztél a Programra, írj egy levelet az info@angolkommunikacio.hu címre és jelezd, hogy kéred a teljes körű kommunikációs szintfelmérőt is mellé ajándékba!)


Mi történik jelentkezésed után?
Kapsz egy levelet a Beszélni Jó! Programról, a szintfelmérővel kapcsolatban pedig telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot. A szintfelmérő történhet személyesen vagy Skype-on keresztül, ezt is megbeszéljük, és időpontot is egyeztetünk.

Ha a Beszélni Jó! Programról szeretnél újra tájékozódni, kattints ide! Miután elolvastad a tudnivalókat, ott is jelentkezhetsz az ajándékkal bővített Programra. De ne felejtsd el beírni a megjegyzés rovatba, hogy BEST!