Legyél jó beszélő!


Tetszik az e-tanfolyam?

Szépen folyamatosan töltődik a kommunikációs eszköztárad, ami lehetővé teszi, hogy jó beszélő váljon belőled. Gratulálok is, hogy kitartóan végzed a tanfolyamot!

És gyakorolsz eleget?

Ha jó beszélővé akarsz válni, gyakorolni kell! Különben nagyon gyorsan elfelejted, amit tanultál. Nem azért, mert nem vagy képes megjegyezni ezeket a kifejezéseket, hanem azért, mert egy szóval/kifejezéssel legalább 60-szor kell találkoznod ahhoz, hogy megjegyezd, és legalább 5-ször kell használd, hogy véglegesen beépüljön az aktív szókincsedbe!

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a kommunikáció nem csak a kifejezések ismeretéről, hanem azok megfelelő használatáról is szól, azaz a legjobban odaillő kifejezést kell használnod minden szituációban. Mert ugye egészen máshogy beszélsz mondjuk a szomszéd kisfiúval, mint a polgármesterrel…

Szeretnél a kommunikáció mestere lenni? Tudni minden helyzetben a legjobb kifejezést előrántani a kalapból
és a legnagyobb természetességgel
beleilleszteni a társalgásba?

Nos, pontosan ezt kínálom most Neked!

Gyere és vegyél részt a Beszélni Jó! Programon, ahol

 • szituációs játékokon keresztül
 • speciális módszerrel
 • fejlesztjük szókincsedet
 • és megtanítunk úgy kommunikálni, mint a magabiztos nyelvhasználók!

Amit várhatsz a Beszélni Jó! Programtól:

 • megtanulsz olyan szavakat és kifejezéseket HASZNÁLNI, amelyekkel hétköznapi szituációkban (pl. vásárláskor, étteremben, jegyváltáskor, információkérésnél, stb.) képes leszel megállni a helyed
 • megtanulod, hogyan találd fel magad akkor is, amikor mindenki más pánikol
 • oldódnak gátlásaid és nem fogsz félni, ha egy külföldi leszólít, vagy neked kell egy külföldit megszólítanod
 • megtanulsz angolul gondolkodni (igen, ez is tanulható!)
 • sokat, nagyon SOKAT fogsz angolul beszélni (Figyelmeztetés! Hiába mondjuk ezt el mindenhol, mégis mindig mindenki meglepődik, hogy ennyire sokat beszélhetnek a Programon. Kérlek, készülj fel erre!)

Amit nem nyújt a Program:

 • nyelvvizsga-felkészítést – nálunk olyan trükköket, praktikákat és tudásanyagot kapsz, ami a való életben szükséges. Ezek működhetnek nyelvvizsgán is (a minőségi nyelvvizsgákon szoktak is), de mi csak azt tudjuk garantálni, hogy a való életben működnek!
 • nyelvtan-fejlesztést (bár önkéntelen tisztulni szokott a kép…)

 

Amit még a Programról tudnod kell:

Időtartam: 1-6 hónap (te választasz, attól függően, mikorra éred el a kívánt szintet)

Intenzitás: heti 2×2 óra (hétfő-szerda 16:30-17:00)

Helyszín: Bagett Mechwart – Margit krt. 48.

Létszám: max. 8 fő

 

Mennyiért vehetsz részt a Beszélni Jó! Programon?

Azt szeretnénk, hogy ez a készség a lehető legtöbb ember birtokába kerülhessen. Ezért a Beszélni Jó! Programot, ami az alapja minden kommunikációnak, nagyon kedvező áron kínáljuk.

A Program ára
Az első 3 hónap: 22.900 Ft/hó
Utána havonta: 19.900 Ft/hó

(Az árban benne van minden minden alkalommal egy magad által választott frissítő tea, kávé, limonádé, vagy amit kinézel magadnak.)

Ha szeretnéd rövid idő alatt jelentősen javítani kommunikációs készségedet, jelentkezz a Beszélni Jó! Programra! De siess, mert ha betelik egy csoport, újat csak minimum 4 fő esetén indítunk – amire pedig várnod kell!

 


Mi fog történni, miután kitöltötted a jelentkezési lapot?

Kapsz egy e-mail-t, melyben összefoglaljuk, mire jelentkeztél, majd küldjük a proforma számlát is. Ez az, ami alapján ki tudod fizetni a részvételi díjat. Az összeg beérkezése után értesítünk, küldjük a bónuszodat, és felkészítünk a Program-kezdésre.