Alig érted a beszélt angolt?

Pedig ha ugyanazt leírva látod, minden világos

Egy hét és ez drasztikusan megváltozik!

JÓ HÍREM VAN! EZ CSAK TÉVHIT! 

Képzeld: az angol kiejtés logikus!

És ha megérted a hangok rendszerét, pillanatok alatt rááll a füled az angol beszédértésre. Mintha átállítottak volna benned egy kapcsolót.

Kérj meg egy angol anyanyelvűt, olvassa fel neked ezt a köszönést:

Adjon Isten!

Így fog hangozni:

Vajon miért?

Elárulom: mert ösztönösen alkalmazza a hangok rendszerét, amit az anyanyelvénél megtanult. És ráhúzza a magyarra is, hiszen csak ezt ismeri, ehhez tud nyúlni. 

Tudod mit jelent ez?

Hogy ha Te is az anyanyelved kiejtési rendszerén keresztül akarod megérteni az angol beszédet, nem fog menni. Köszönőviszonyban sincs a két nyelv egymással.

Ugyanakkor ez nagyon jó hír is!

Mert láthatod: VAN az angol hangok kiejtésének logikus rendszere – tehát a kiejtés nem egy nagy kuszaság, és nem vagyunk arra ítélve, hogy minden szónak egyesével meg kelljen tanulni a helyes kiejtését. Csak megismered a rendszert, és utána Te is ösztönösen alkalmazod. Ilyen egyszerű!

Miért hallgass rám,

ha angol kiejtésről és beszédértésről van szó?

Gönczy Edit vagyok, több, mint 20 éve angoltanár, és személyes küldetésemnek érzem, hogy levegyem a nyelvtanulókról azt a frusztrációt, amit az angol és a magyar között lévő kiejtésbeli különbség okoz.

Angol fonetika-fonológiát tanultam, majd alkalmazott nyelvészetet, és kidolgoztam egy olyan egyedülálló módszert, amivel borzasztó egyszerűen át lehet állítani a fülünket az angol megértésére.

Tanulóim gyakori visszajelzései a módszeremről:
„Ilyet még csak hasonlót sem láttam!”
„Ezeket miért nem tanítják sehol?”

Múlhatatlan lelkesedéssel azon dolgozom, hogy minél több embert elérjen ez az AHA-élmény, akik végre sikerélménnyel hallgathatnak meg egy angol szöveget.

Most megtanítom neked is az angol hangok varázslatos rendszerét. Egy hét múlva már egészen máshogy fogsz az angol beszédértéshez állni!

Ezzel egy szempillantás alatt rááll a füled és az agyad az angolra, és elképesztően egyszerű lesz megérteni a beszélt angolt.

És az sem lesz kérdés, egy szót hogyan kell kimondani – még akkor sem, ha azelőtt sohasem találkoztál vele!

„Angol hangok varázslatos rendszere” tanfolyam a kulcs.

Ezek miatt fog nálad is működni:

Kifejezetten magyaroknak szól

 A magyar anyanyelvű beszélők problémás területeire fókuszálok, és úgy dolgozzuk fel az anyagot, ahogy nekünk a legegyszerűbb azt befogadni.

Szinttől függetlenül tanulható

Ha még csak most kezded az angolt, ha már felsőfokon beszélsz, tanulhatsz ezzel a hiánypótló tanfolyammal.

A lényeg a gyakorlat!

Nem vagyok híve a szabályok magolásának, ezért minden videó gyakorlati lesz, és csak annyi magyarázó rész van benne, hogy megértsd, hogy mit kell megtanulni, meghallani, mire kell kihegyezett füllel figyelni.

Könnyen érthető, rövid pörgős leckékből áll

Összesen 6 videó, ezek 10-15 perc hosszúak, hogy izgalmas maradjon és végig tudj figyelni.

És mindehhez korlátlan ideig szóló hozzáférést kapsz, hogy bármikor tudj újra gyakorolni, ha szükséged van rá.

Feladatok is vannak és kérdezhetsz is!

Minden videó előtt találsz felvezető feladatokat, majd a leckék után megértést-ellenőrző feladatokat is, hogy még könnyebb és színesebb legyen a tanulás.

Mi több, még kérdezési, hozzászólási lehetőséged is van, ahol válaszolok minden felmerülő kérdésedre.

Egy amerikai / brit fog a füledbe búgni

Gyakorolhatsz velem a videó közben, de kapsz letölthető mp3 hanganyagot is, amellyel igényed szerint bárhol tanulhatsz. Választhatsz brit vagy amerikai verziót is, attól függően, melyiket szeretnéd inkább elsajátítani.

Mit mondanak, akik velem tanultak az angol hangok varázslatos rendszeréről?

Ezeket mind látni fogod, ha kéred a tanfolyamot, mert kommentben írták meg a tanulók

Már az első lecke elvarázsolt 🙂 Van Remény, hogy megértsem az élő beszédet 🙂 Alig várom a következő leckét.

Vica

Abszolut érhető és sok megoldhatalan talányra ad magyarázatot.

Szilapatak

Nagyon tetszett a lecke és főleg az, hogy ketten együtt mondtuk. Ez biztonságot adott abban, hogy jól hangsúlyozok. Folytassuk….:-)

Fodros

Oyan fantasztikusan egyszerűek és egyértelműek a magyarázataid, hogy csoda. Csak csodálkozom, hogy “legyszerűsödik” ily módon a kiejtés.. ?
Soha nem hallottam ezeket korábban..
Köszönöm !

Kővári Andrea

Nagyon jó, hogy van szabály, sokban segíti a tanulást. Nem csak az, hogy ezt a szót így jegyezd meg, amazt, meg amúgy.
Hiánypótló ez a tanfolyam. Örülök, hogy jelentkeztem.

Endre

Ez valami eszméletlen jó! De miért is nem tanítják???? Miért kell minden szó helyesírását külön bemagolni, ha van rá szabály? Még a végén megtanulok helyesen írni és olvasni?

HRacz

Első hallásra csak ámulok és bámulok. Soha életemben nem hallottam senkitől, hogy az angolban a kiejtésre lenne bármi féle szabály. Szóval Kedves Edit, csak gratulálni tudok, áh, éreztem én, hogy jó lesz ez!

Agnes

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! Szuper volt ez a videó, nagyon élveztem 🙂 !!! Most reménysugarak villantak fel előttem, hogy menni fog ez…!
Az elején vagyok még ugyan az angol nyelv tanulásában, de azért is jelentkeztem erre az oktatásra, mert nagyon fontosnak tartom, hogy már az elején jól rögzüljenek a dolgok!

Edina

Sokat foglalkoztam a kiejtéssel már eddig is, de ezt nem tudtam! Szuper a videó, szuperek a példák és a magyarázat! Köszönjük!

krisz27

Gratulálok az alapos munkához Edit, ha nem csináltál volna több videót az első háromnál, már most többet tettél a jobb angolomért mint az összes eddigi tanáraim együttvéve. Teljesen igazad van, hogy kár elhanyagolni a kiejtés részt. Nap mint nap tapasztaltam frusztráló hatását. 
Bár láttam a BBC nyelvoktató oldalán és még itt-ott az egyes hangok képzéséről videót, de a szabályokat melle nem, néhol egy két infomorzsába belefutottam, de így egyben összerakva még hasonlót se láttam. Eddig úgy voltam vele, hogy biztos történelmi okokból meg tévedésből az angol mindig megtartotta a jövevényszavak eredeti kiejtését, franciát franciásan németet németesen stb, és egy jó nagy kibogozhatatlan rumli az egész kiejtésük és helyesírásuk és nincs mást tenni mint minden egyes szónál külön megtanulni, és hogy ez mennyire frusztráló a magyar kiejtés szerinti íráshoz, a hagyomány szerinti angol borzalmas, sosem fogom igazán megtanulni és miért is nem németet tanulok inkább vagy bármi mást mint ez, és méghogy az angol milyen könnyű nyelv, hogy miért nem csinálnak nyelvújító reformot ahogy nálunk is volt meg egyáltalán….csak a muszáj visz rá a tanulásra és nem az angol szeretete, ami már önmagában is fél bukás ugye…de legalábbis lassító tényező. DE TE most visszaadtad a reményt, hogy ezentúl könnyebben fog menni és egy nap nem fog a hátamon is felállni a szőr attól a gondolattol hogy az angol a világnyelv ….a lelkesedésemet köszönöm Neked!

MelindaS

Nem is gondoltam volna, hogy van logika az angol kiejtésben! Szuper, hogy mégis van, és hogy ilyen összeszedetten mutatod ezt be, köszönjük.

bbbtuba

Eldobom magam!
Ha szorgalmas leszek még az is előfordulhat, megtanulom az angol nyelvet… És had áruljak el egy titkot. Elsőre csak udvariasságból jelentkeztem erre a tanfolyamra. De már tudom, hogy jól döntöttem.
Az idős tanuló is tanuló. Kedves Edit köszönöm!

dekomix0

Nagyon szuperek a magyarázataid,nagyon érthető, könnyen követhető. Ha csak az első két lecke lenne a tanfolyam, már akkor megérte jelentkezni rá. Szerintem nagyon jó a leckék ütemezése is, van idő elmélyülni az anyagban.

zekanyzs

Nagyszerű a tanfolyam, nagyon örülök, hogy megrendeltem!
Felmerült bennem a kérdés, miután 20 éve része az életemnek az angol nyelv, hol aktívan, hol passzívan, számtalan nyelvtanártól tanulva hosszabb-rövidebb időn keresztül… Szóval, hogy igazából soha, senki nem tanított nekem kiejtést. És sajnos 1-2 kivételtől eltekintve azt kell mondanom, ők is kemény magyar akcentussal beszéltek – és tanítottak minket.
Itt ülök, ismételgetve téged, és ez a tény folyamatosan sokkol.
Lehet, hogy ez az oka pl. annak, hogy a legtöbb diák mumusa a listening?
Nagyon köszönöm a gondosan összeállított anyagot. Élvezet gyakorolni!

Stella

Kedves Edit! Igen, engem is teljesen lenyűgöz, hogy olyan utakat jársz be velünk, melyekre szerintem soha senki nem hívta fel a figyelmünket illetve nem tanítják sehol.
Nagyon érthetően és részletesen elmagyarázva mutatsz rá a nyelvtani, vagy a hangzási fordulatokra, számomra szinte élmény, hogy hallgassam és gyakoroljam. Mindig alig várom a következő leckét! ?

pittnersz

Az ANGOL HANGOK VARÁZSLATOS RENDSZERE tanfolyamot kérd itt:

ANGOL HANGOK VARÁZSLATOS RENDSZERE tanfolyam

A tanfolyam részei:

– 6 videólecke (darabonként 10-15 perces leckék) 

– felvezető feladatok

– megértést ellenőrző feladatok

– gyakorló feladatok

– brit vagy amerikai hanganyag letölthető formátumban

– írásbeli kérdezési lehetőség a tanfolyam leckéinél, melyre személyesen én válaszolok

Bónusz 1

A szép kietjés 7 összetevője videó-tréning – máshol ez a tréning nem elérhető, és nem is megvásárolható. 

Bónusz 2

20% kedvezményre jogosító kupon, melyet beválthatsz egy általad válaszott tanfolyamomra.

4790 Ft

Angolosan távozhatsz garancia

Tanulj, gyakorolj, élvezd a tanfolyamot egy teljes héten át (ezalatt el is végzed)! Ha a 7. napon úgy érzed, a tanfolyam semmit sem segített Neked, írj nekem még aznap és visszaadom a pénzed. Számomra fontos, hogy csak olyanért fizess, ami értéket adott, amitől fejlődtél.

Ezek a kérdések felmerültek benned?

Nem találom én meg mindezt ingyen a neten?

Az angol kiejtésről sok dolgot találsz a neten. Én is sokat keresgéltem ebben a témában, és állíthatom, hogy amit én tanítok, és ahogy tanítom, nem találod meg sehol. 

Nem elég, ha filmeket nézek angolul?

Igazából az is működik. Én is használtam ezt a módszert saját magamnál. Megfigyeltem minden angolos sajátosságot, többször visszajátszottam egy-egy részt és megnéztem, mi lehet az oka, ha valamit nem értettem, majd pár hónap múlva össze is állt a fejemben egy csomó dolog. Persze aztán az egyetemen tanultak kiteljesítették a képet. Ez úgy 3 év volt. 🙂 Van ennyid?

Hogy lehet egy hét alatt ekkora változást elérni?

Képzeld el, hogy mobil telefont szeretnél venni. Elkezdesz utánajárni, hogy milyen telefonok vannak, és végül ki is nézel egyet. Nagyon tetszik, mert olyat még nem láttál. Onnantól kezdve viszont lépten nyomon azt látod, mindenkinek olyan telefonja van.

Na valahogy így fog ez működni. Egy hét alatt megmutatom, miben más az angol, mint a magyar, és onnantól mindig egyből kiszúrod, amit tanultál. És ugye ha kiszúrod, akkor érted is… 🙂

Ezzel a tanfolyammal mindent megtudok az angol kiejtésről?

Ezzel a tanfolyammal az angol hangok rendszerét ismered meg. Ezzel felfedjük a magyar és az angol közötti különbségek meglehetősen nagy részét. Van még mit tanulni ezen kívül, de a beszédértésed már ettől drasztikusan megváltozik.

Más szenved azzal, hogy nem érti a beszélt angolt. Te a legnagyobb természetességgel hallgatod az angol anyanyelvűeket.