vajon te is elbuksz ezen a teszten?

mondd ki hangosan:

“Hercules is stronger than Hades”

Kattints a play-re! Így mondtad?

10 -ből 8-an nem tudják ezt kiejteni úgy, hogy egy angol anyanyelvű megértse.

Mert akármennyi angol nyelvtani ismereted is van most, szuper kiejtéssel sokkal jobban fogsz tudni boldogulni, mint eddig.

Érdekes: Ahhoz, hogy megértsék mit mondasz 55%-ban járul hozzá a testbeszéd, 38%-ban a kiejtés és 7%-ban a szóhasználat. Mégis a fél ország a 7%-ra erősít, és nem tartja olyan fontosnak a kiejtést.

%

Testbeszéd

%

Kiejtés

%

Szóhasználat

Nézd csak meg ezt a rövid videót, azonnal megérted miről van szó. Vajon te is úgy beszélsz angolul, ahogy ezek a turisták megpróbálják magyarul kimondani, hogy „egészségedre”

Ha nem szeretnéd, hogy rajtad is olyan jól mulassanak az angolok, mint amilyen jót te kacagtál az alap magyar szavakkal viaskodó külföldieken, akkor válaszd te is a kiejtésfejlesztő videótanfolyamot

A kiejtésed fejlesztésével drasztikusan megnő a szövegértési készséged.

Több, mint 2 évig dolgoztam ezen a tananyagon. Ez a 8 módszer az oka, hogy működik:

Magyaroknak szól

1.

Kifejezetten magyaroknak szól

Mi magyarok, mindent úgy ejtünk, ahogy le van írva, mindig a szó elején van a hangsúly, kettős magánhangzókat, elharapott mássalhangzókat is csak tájszólásokban találsz: „Aú, de jaú ócsó bót”

Pont ez okozza a problémát nekünk, ha angolul kell megszólalni, szépen elmondjuk úgy, mintha magyarul lenne leírva: „Áj lájk Madonna”  De ha nem jó helyen van a hangsúly, nem jól ejted a magánhangzókat, nem értik, vagy félreértik mit akarsz.

Ezért a Kiejtésfejlesztő Tréningen a magyar anyanyelvű beszélők problémás területeire fókuszálok, és úgy dolgozzuk fel az anyagot, ahogy nekünk a legegyszerűbb azt befogadni.

2.

Szinttől függetlenül tanulható, csakhogy…

Ha még most kezded az angol tanulást, nem neked való ez a tananyag. De ha már kicsit is tudsz angolul, már tudod fejleszteni a kiejtésed.

Kiejtésfejlesztő Tréninggel az angolodat sokkal magabiztosabban fogod használni a jó kiejtésed miatt.

Kicsit kell hozzá tudni angolul

minden feladat gyakorlati

3.

A lényeg a gyakorlat!

A helyes kiejtésnek 7 összetevője van.

A Kiejtésfejlesztő Tréninget azzal kezdjük, hogy megtanuljuk ezt a 7-et. Nem vagyok híve a szabályok magolásának, ezért minden videó gyakorlati lesz, és csak annyi magyarázó rész van benne, hogy megértsd, hogy mit kell megtanulni, meghallani, mire kell kihegyezett füllel figyelni.

4.

Könnyen érthető, rövid pörgős leckékből áll

Összesen 30 videó, ezek 15-20 perc hosszúak, hogy izgalmas maradjon és végig tudj figyelni.

A helyes kiejtés mind a 7 területét lefedjük, így kapod meg jól érthető formában a tudást.

És mindehhez pedig korlátlan ideig szóló hozzáférést kapsz, amikor megrendeled a Kiejtésfejlesztő Tréninget.

Rövid, érthető videók

Jobban beépül a tudás

5.

Feladatok is vannak és kérdezhetsz is!

Minden videó előtt találsz felvezető feladatokat, majd a leckék után megértést-ellenőrző feladatokat is, hogy még könnyebb és színesebb legyen a tanulás.

Mi több, még kérdezési, hozzászólási lehetőséged is van, ahol válaszolok minden felmerülő kérdésedre.

6.

Nem zúdítom rád az infót!

Tudod mi a baj azzal, ha egyszerre túl sok új információt próbálsz feldolgozni? Az, hogy végül nem lesz belőle semmi. Elrakod a kedvencek közé, vagy lemented a gépedre, és soha nem veszed elő többet.

Ezért a Kiejtésfejlesztő Tréningen a leckéket ütemezve kapod, hogy annyi időt szánj az egyes videókban lévő gyakorlásra, amennyi ahhoz kell is, hogy beépüljön a tudás.

a leckéket ütemezve kapod

Anyanyelvi beszélővel

7.

Egy amerikai / brit fog a füledbe búgni

Letölthető mp3 hanganyagot is kapsz, hogy bárhol gyakorolhass – autóban, sportoláskor, főzés közben…

Választásod szerint egy amerikai vagy egy brit fog a füledbe búgni, akit a tanultak alkalmazásával annyiszor ismételhetsz, ahányszor csak akarsz – míg jól nem megy.

8.

Személyes tréninggel is segítelek

Személyesen találkozunk fél napra, előre elmondod, mi okoz gondot, és azt gyúrjuk át.

Rendszeres időközönként és több magyar városban tartunk ilyet, hogy egyikre biztosan el tudj jönni.

Személyesen is

Miért hallgass rám,

ha angol nyelvtanulásról és kiejtésről van szó?

Gönczy Edit vagyok, 20 éve angoltanár, és személyes küldetésemnek érzem, hogy megtanítsak minél több embert magabiztosan beszélni angolul. Angol fonetika-fonológiát tanultam, majd alkalmazott nyelvészetet, és kidolgoztam egy módszert, amivel jól lehet a kiejtést fejleszteni.

Volt egy vágyam: Amerikában úgy megszólalni, hogy senki se vegye észre, hogy nem vagyok amerikai. A kiindulópontot tekintve nem volt könnyű dolgom, mert elég magyaros akcentussal indultam.

Azonban a dolog működött: két év alatt olyannyira sikerült megváltoztatni a kiejtésem, hogy azóta is amerikainak hisznek, akármikor is megszólalok.

Kukkants bele!

Ezek a videók részletek a tréningből

Ha szuper a kiejtésed, szívesebben kezdeményezel beszélgetéseket. Ha külföldön élsz, így könnyebben beilleszkedsz.

Mit mondanak, akik már részt vettek a Kiejtésfejlesztő Tréningen?

 

“A videó magyarázatok érthetőek, könnyen befogadhatóak, hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen. Edit szakmaisága és profizmusa győzött meg, hogy elvégezzem a kiejtés tanfolyamot, és nem bántam meg. Sőt! Ajánlom mindenkinek, mert hiánypótló, és közelebb visz ahhoz, hogy valódi angol nyelvű kommunikáció történjen.”

Bártfai István

“Erre a tanfolyamra szerintem már a kezdetek kezdetén szükség lenne. Olyan dolgokra irányította a figyelmem, amire eddig ügyet sem vetettem. A kiejtés tanulásával könnyebb az anyanyelvű beszélőt megérteni. Én lepődtem meg legjobban, amikor már 2 hét után jobban értettem az angolul beszélőket, ami azért fontos nekem, mert kedvenc előadóimat eredetiben szeretem hallgatni. Pedig az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még a hallásom sem tökéletes.”

Takács Zsuzsa

“Én még a kezdeti fázisban teszteltem a kiejtés tréninget, így másfél év távlatából tudom azt mondani, hogy nagyon megérte. Sokkal kevesebb szót mondok rosszul, mint azelőtt, és azóta is a fülembe csengenek a gyakorló feladatok vicces/hasznos szavai, mondatai. A hangzásom is sokkal jobb lett, és már szakmai előadásomat is dicsérték meg a kifejező angolom miatt. Ez nem kicsit dobta meg az önbizalmamat. Szóval ha most kellene döntenem, hogy elvégezzem-e, egyetlen percig sem hezitálnék.”

Dobos Anikó

Válassz: melyik Kiejtésfejlesztő Tréning a legszimpatikusabb a számodra?

Videó leckék

Több mint 7 órányi anyag magyarázattal, gyakorlással

Feladatok

Rávezető és megértést ellenőrző feladatok

Kérdezési lehetőség

Minden leckénél kommentelhetsz, kérdezhetsz.

mp3 hanganyag

A leckékben előforduló példák ismételhető formában, választásod szerint amerikai vagy brit anyanyelvű beszélőtől. De ha kéred, mindkettő a tiéd.

Extra videó

Magyarok által gyakran rosszul ejtett szavak és helyes kiejtésük begyakorlással

személyes tréning

Páros belépő a 4 órás, minicsoportos személyes tréningre

45 990 Ft

3 x 15 590 Ft

Videó leckék

Több mint 7 órányi anyag magyarázattal, gyakorlással

Feladatok

Rávezető és megértést ellenőrző feladatok

Kérdezési lehetőség

Minden leckénél kommentelhetsz, kérdezhetsz.

mp3 hanganyag

A leckékben előforduló példák ismételhető formában, választásod szerint amerikai vagy brit anyanyelvű beszélőtől

35 990 Ft

3 x 12 290 Ft

Videó leckék

Több mint 7 órányi anyag magyarázattal, gyakorlással

29 990 Ft

3 x 10 290 Ft

„Te meddig éltél kint?” Kérdezik tőled, amikor megszólalsz angolul. Magadban mosolyogsz, és az jár a fejedben, hogy bevalld-e, hogy „semeddig, csak megtanultam az anyanyelvű kiejtést.”