Job Interview Sikeralapozó Program

Sikeres álláskereső nő

Ha nem tudod, mitől lesz az angol állásinterjúd sikeres, azt kockáztatod, hogy elszalasztod életed lehetőségét.

Inkább tanuld meg a célravezető interjútechnikákat, ami az angol állásinterjúhoz kell! Vess be mindent azért, hogy azzal az elégedettséggel gyere ki az interjúról, hogy tiéd az állás!

Pont ezért hoztuk létre a
BarAngol Job Interview Siker-alapozó Programot!

Jelentkezem a Siker-alapozó Programra! >>


A Program felépítése:


Ezen a napon megkapsz minden olyan információt, ami a sikeres angol állásinterjúhoz kell. Ezen kívül kézhez kapsz egy olyan angol panelmondatokból álló gyűjteményt, ami nélkülözhetetlen eszköz az állásinterjúra készüléshez. Semmilyen fontos tudnivaló sem hiányzik ebből a napból. Az a cél, hogy a nap végére átlásd, mit és hogyan kell gyakorolj ahhoz, hogy tökéletesen megfelelj az angol interjúdon.

Ezekhez a következő előadásokra és foglalkozásokra számíts:

Vessük össze!
Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

A nyitó előadásban mítoszokat oszlatunk el.

Mi a különbség az angol és a magyar nyelvű interjú között? Mi a célja az egyiknek és mi a célja a másiknak?

Ugyanazt kell mindkettőben elmondani, vagy mást?

Mit kell bizonyíts az egyikben és mit a másikban? – Ez az a kérdés, amiben a legtöbben tévednek!

Ha szeretnél felkészülni mind a magyar, mind az angol részére az interjúnak, ezekkel a tényekkel tisztában kell legyél.

Ha pedig a vágyott munkádhoz csak angolul fog zajlani az interjú, azt is megbeszéljük, annak mi a felépítése és hogyan alakítsd hasznodra.

Hogy nyerd meg az interjúztatót?
Lévai Anna Profil picture small

Lévai Anna, HR szakértő

Mire figyelnek az interjúztatók az angol állásinterjún? Hogy lehet nagyon elszúrni? Mi az, amire feltétlen figyelj, hogy jól csináld?

Lévai Anna recruiter-ként dolgozik közel 10 éve. Dolgozott már fejvadász cégnél és nagyvállalatok dolgozóinak kiválasztását is végezte. Több mint 500 interjút bonyolított már le, így óriási segítséget tud nyújtani az által, hogy felfedi neked, min áll vagy bukik egy interjú sikere.

Annától megtudod, hogy mik a legfőbb szempontok, amiket az interjúztató figyel az angol interjú során. Ezek korántsem azok, amiket elsőre gondolnál! Ezen kívül arra is kapsz útmutatást, mikor és mit mondj ill. kérdezz ahhoz, hogy megnyerd az interjúztatót. Végül pedig elárulja azt is, mi az az egyetlen dolog, amit ha jól csinálsz, nem rajtad fog múlni, hogy megkapod-e a vágyott állást.

Anna előadása interaktív, a végén felteheted kérdéseidet. Itt az alkalom, hogy megkérdezz minden olyat, amit eddig senkitől nem tudtál, vagy amiről mindenféle legendák keringenek és végre tudni szeretnéd az igazat.

Beképzelt fráter!

Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Szinte biztosra veheted, hogy az interjún elég hamar előkerül az a kérdés: Mik az erősségeid? Nagyszerű! Eljött az idő, hogy megmutathatod, mennyire ideális jelölt vagy. Igen ám, de az visszatetsző, ha elkezded dicsérni magad. Ha pedig szerényen nem mondasz semmit, akkor bukod az interjút. Akkor mégis hogyan válaszolj ahhoz, hogy ne beképzelt fráternek, hanem magabiztos, saját értékeit ismerő embernek tartsanak? Erre van az angolban egy hihetetlenül egyszerű de zseniális módszer.

Ebben az interaktív, gyakorlatokkal tűzdelt foglalkozáson megmutatom, hogyan tudod bemutatni erősségeidet angolul úgy, hogy az valóban pozitívan csapódjon le.

Kézhez kapsz egy mintát, amit ott helyben magadra alakíthatsz. Ezzel egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, amit bármilyen interjún sikeresen bevethetsz.

Így készülj az interjúra ha külföldön dolgoznál

Votisky Petra coach, pszichológus

Votisky Petra coach, pszichológus, a Nők külföldön megalapítója

Miben különbözik az állásinterjú, ha külföldre pályázol? Hogyan tudsz felkészülni a kulturális különbségekre? Hogyan gyűjts információt az országról, a cégről és a pozícióról? Milyen buktatók vannak és hogyan kerüld el azokat?

Votisky Petra, a Nők külföldön alapítója megmutatja neked, hogy angol nyelvterületen hol és hogyan tudsz elhelyezkedni. Milyen kulturális sajátosságok jelenhetnek meg az interjúkban és erre hogy tudsz felkészülni. Elmondja azt is, mik azok a buktatók, amik most még csak gondolati szinten sem merülnek fel benned, ugyanakkor ha nem készülsz fel rájuk, elúszhat a lehetőség a kiszemelt munkára. Természetesen a buktatók ismerete nem lenne elég, így Petra minden megoldást is felfed. Ezeket a megoldásokat akkor is beépítheted a felkészülésedbe ha nem külföldre készülsz dolgozni, de ha igen, akkor egyszerűen kihagyhatatlan!
More than words
Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Tudod, mi az oka annak, hogy a munkakeresők 20%-a el sem megy olyan interjúra, ami angolul (is) van? A válasz egyszerű: mert azt gondolják, a tudásuk nem elég egy interjúhoz. És vajon igazuk van?

Ha valaha is átérezted ezt a problémát, akkor ez a rész neked szól!

Megbeszéljük, hogy milyen angol nyelvtudás kell az állásinterjúhoz. Nem, nem arról fogunk beszélni, hogy milyen nyelvvizsgádnak kell legyen – megnyugodhatsz, nem a papíron, de még csak nem is a tényleges nyelvtani és szókincsbeli tudásodon múlik az angol interjúd sikere!

De akkor min?

Megmutatom. És nem csak megmutatom, hanem még gyakoroljuk is. Ha semmi mást nem „viszel” haza, csak azt a tudást, amit itt megszerzel, máris legalább 50%-kal nagyobb eséllyel felelsz meg a következő angol interjúdon.

Tanulj gyorsan, felejts lassan

Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Gönczy Edit angoltanár, a BarANGOL Kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója

Növelnéd az angol szókincsedet, hogy az interjún is magabiztosabban teljesíts?

A tréning záró előadásában egy csokor olyan technikát kapsz, amelyekkel az újonnan megtanult angol kifejezések könnyen megmaradnak a fejedben, ráadásul a hosszútávú memóriádban.

Ezek a technikák elengedhetetlenek a nyelvtanulásban, ha pedig kifejezett célból tanulsz, mint például azért, hogy angolul interjúzz, akkor egyenesen bűnt követsz el saját magad ellen, ha nem használod őket.

Az előadáshoz egy munkafüzetet is kapsz, melynek segítségével már a tréningen megtanult kifejezéseket el is kezdheted beégetni a memóriádba.

 


Szeretnéd ezt a tudást rövid idő alatt mind megkapni?

Akkor semmi más teendőd nincs, mint hogy részt veszel a Job Interview Siker-alapozó Programon.

Időpont: 2016. február 6. szombat 9:00-13:00

Helyszín: Oktatóterem – Budapest, Károly körút 3/a (az Astoriánál)

 

De ne jelentkezz, amíg nem gondoltad át ezt:

1

Mennyit ér az időd?

Amikor mindenki mindig rohan, amikor mindenki mindent egyből akar megszerezni, te hogy gondolkozol? A te időd is drága? Te sem szeretsz hosszú időt annak böngészésével tölteni, hogy hozzájuss egy fontos információhoz?

A Job Interview Siker-alapozó Program az időd eltékozlásától kímél meg. Egy nap alatt megkapsz minden olyan fontos információt, amivel minőségi ugrást érsz el az interjúzási készségedben.

2

Mennyit ér az információ?

Manapság sok forrásból sok különféle információhoz hozzá lehet jutni. De biztos vagy benne, hogy tényleg megfelelő és naprakész minden összevadászott információd?

A Job Interview Siker-alapozó Program hiteles forrásból, naprakész információkkal lát el, amivel másnap el is tudod kezdeni a felkészülést.

3

Mennyit ér a magabiztos interjú?

Biztosan van olyan is, hogy valaki felkészülés nélkül is „átmegy” az interjún. De el tudod azt képzelni, micsoda előnyt jelent az, ha célirányosan fel tudsz készülni?

A Job Interview Siker-alapozó Program megmutatja neked az irányt, amivel magabiztosan vághatsz neki az álom álláshoz vezető interjúnak.

Nos, átgondoltad?

 

A tréning után mindent tudni fogsz arról,
hogy mitől lesz sikeres
az interjúd!


MSzMaurer Szilvia a sok sikertelen interjú után végre sikerrel vette az akadályokat.

Szilvia már elmúlt 40 és angol tudása is megkopott. Több állásra is jelentkezett, de sajnos nem nyert felvételt. Ezt többnyire életkorával magyarázta. Aztán „mit veszíthetek” alapon eljött az akkor még privát tréningemre, ahol ráismert az eddigi interjúin elkövetett hibáira. A következő állásinterjúja már másképp zajlott, és azóta újra dolgozik és el tudja látni két gyermekét.


A BarANGOL Job Interview Siker-alapozó Program számodra is meghozza a változást! Mi megadjuk az eszközöket kulcsrakészen, neked csak használnod kell őket. Ezzel megspórolunk neked több óra kutakodást, elvesztegetett időt a helytelen gyakorlással, és megkímélünk a további sikertelen interjúk okozta kellemetlen érzésektől!


 Mennyibe kerül mindez?


Ha minden információt, amit a Programban megkapsz, magánúton szeretnél megkapni, az minimum négy órádat venné igénybe egy erre képzett angoltanárnál vagy személyi coach-nál. Ha jó szakemberhez fordulsz, aki nem önjelölt szakértő, hanem hozzáértő és hatékony, ez minimum 40.000 Ft-odba kerül (10.000Ft/óra). Vagy ha mindezt könyvekből szeretnéd elsajátítani, akkor legalább 5 különféle könyvre lesz szükséged, ami legalább 15.000 Ft.

Megéri ennyiért megtanulni, hogyan készülj fel az interjúra?

A tapasztalat az, hogy nagyon is, hiszen minőségében és fizetésben is klasszisokkal jobb munkát vállalhatsz így.

De figyelj! A Program árát úgy alakítottuk ki, hogy ne azon múljon a jó interjúd.

A BarANGOL Job Interview Siker-alapozó Program
csak 4.990 Ft!

Ez az összeg nem több egyetlen jó könyv áránál!

Megér neked 4.990 Ft befektetést, hogy a legközelebbi fizetésed ennek többszörösét visszahozza? 

Ha igen, kattints ide és jelentkezz a Programra!>>

Ki áll a BarANGOL Job Interview Siker-alapozó Program mögött?


Gönczy EditGönczy Edit vagyok, a BarANGOL kommunikáció-fejlesztő Program megalkotója, 20 éve angoltanár és már több, mint 10 éve angol állásinterjúra felkészítő tréner.

Az állásinterjút a másik oldalról kezdtem: előbb kellett interjúztatnom angolul cégek megbízásából, mint ahogy elkezdtem a jelöltek felkészítésével foglalkozni. Az interjúk során világosan kirajzolódott, mitől lesz valaki sikeres interjúzó és mitől lesz sikertelen. Ezen tapasztalataimmal a hátam mögött és masszív pszichológiai tanulmányok után összeállítottam a saját felkészítési rendszeremet. Ezt a rendszert használom 10 éve rendületlen sikerrel, a kor követelményeivel folyamatosan finomítva, naprakészen tartva.

Ez idő alatt többszörösen megbizonyosodtam róla, hogy a hagyományos angoltanári felkészítés nem elegendő a sikeres interjúhoz. Az csak a siker 50%-át garantálja! Éppen ezért a kidolgozott rendszeremben éppen ennyi helyet kap a többi fontos összetevő is: hogyan legyél meggyőző, magabiztos, felkészült.

Ezt a rendszert eddig csak egyéni tréning formájában lehetett elérni, meglehetősen magas áron. A munkavállalónak így is jócskán megtérült, de mindig is szerettem volna egy költséghatékony, mégis kimagasló eredményeket hozó csoportos tréninget létrehozni, hogy egyszerre több embernek, így neked is tudjak segíteni a vágyott munkahely megszerzésében.

Ezért találnom kellett egy olyan megoldást, amely

Orange check markhatékony módon tud segíteni az angol állásinterjúra való felkészülésben

Orange check markminimális befektetés mellett éred el vele célodat

Orange check marknaprakész tudást ad rövid idő alatt

Ugyanakkor viszont nem kell azon aggódni, hogy

  • megbízható forrásból származnak-e az információid és tanulnivalóid,
  • hogy vajon az interjú minden elemére felkészülsz-e,
  • vagy hogy jól rögzülnek-e az angol kifejezések.

Így született meg a BarANGOL Job Interview Program!

A Programban minden megtalálható, ami egy sikeres állásinterjúhoz kell.

Olyan tréning, amely a sikeres állásinterjúra felkészítő szakemberek tudását adja át Neked kulcsrakészen! Nagyon sokan nagyon sokat dolgoztunk rajta, amiből nagyon hatékony program született!

A tréning után tisztában leszel az interjúk buktatóival és megtanulod elkerülni őket. Sőt, megtanulod azokat a technikákat, amelyekkel nem „túléled” az interjút, hanem kezedbe veszed az irányítást és úgy alakítod a beszélgetést, hogy a végén egyértelmű legyen, hogy te vagy a legjobb választás a meghirdetett pozícióra. Ez nehéz feladat, de te tudni fogod, hogyan csináld! Ráadásul angolul!

 

Ha kérdésed van a tréninggel kapcsolatban, írj nekem!>>

Ha már most látod, mit nyersz vele, jelentkezz a Programra!>>

Megtiszteltetés, hogy segíthetünk angol állásinterjúd sikerében!Hol találkozhattál már velem, velünk?

nyelvparádé Profession  eduline PP_piacesprofit2piros-alap   nők-lapja lanchid radio          Életforma-magazinSzabadulj meg az angol állásinterjútól való félelmedtől!

narancs-szinatmenetBarANGOL Job Interview Program – a sikeres állásinterjúdért!

Kapcsolat: jobinterview@angolkommunikacio.hu

© Gönczy Edit