Legyen tiéd a Siker-alapozó Program INGYEN!

A Siker-alapozó nagyon hasznos, önmagában is értékes Program. Egyedülálló a maga nemében! Annyira informatív, mint semmi más, amit itthon elérhetsz.

De azon gondolkoztál már, hogy milyen jó lenne, ha valaki be is gyakorolná veled mindazt, amit a Siker-alapozó Programon megtanulsz? Aki figyelmét kifejezetten rád fókuszálná és megmondaná, mit hogyan csinálsz és hogy lehetnél még jobb?

Akkor olvass tovább, mert van itt neked valami!

Egy szűk csoportnak lehetőséget adunk erre
a Job Interview VIP Programon!

A Siker-alapozó Program után egy héttel mindössze 12 elszánt álláskeresővel egy egész napos tréninget tartunk. Ez a nap teljes mértékben angolul zajlik.

Két trénered lesz: én magam, Gönczy Edit, a Program kifejlesztője, és egy mindenre elszánt, a sikereidért dolgozó angoltanár-coach.

A Siker-alapozón tanultakat annyira begyakoroljuk, hogy álmodból felkeltve is képes legyél állásinterjúzni. Plusz, van pár dolog, amit “közeli felügyelet mellett” lehet a legjobban begyakorolni, így a VIP Programon a következőket fogod még megtanulni:

Milyen kérdésekre számíts te személy szerint és hogyan válaszold meg őket

Témakörökre bontva BEGYAKORLOD a kérdéseket és azokra adható legjobb válasz-formulákat. Ott helyben kifejezetten SZÁMODRA összeállítjuk közösen a lehetséges kérdéseidre adandó válaszaidat személyiségedhez igazítva. Aztán sokat gyakoroljuk különböző módokon, hogy végérvényesen beégjen a memóriádba és hogy természetesen hangozz az interjún.

Tárgyalástechnikai ismeretek

Nem utolsó szempont számodra, mennyi lesz a vágyott pozícióban a fizetésed. Megtanítjuk és begyakoroljuk, hogyan tárgyalj úgy, hogy megkapd, amire vágysz. Ez a tudás magyarul is kevés ember birtokában van, de te megtanulod angolul is.

Nyitás és zárás

Nem mindegy, milyen lesz az első benyomás rólad, mint ahogy az sem, milyen nyomot hagysz az interjúztatóban, amikor felállsz az asztaltól. Megtanítjuk neked az impresszív nyitás és a felejthetetlen zárás módját. Megmutatjuk azt a technikát is, ami az interjúztatót észrevétlenül a pártodra állítja.

Önbizalom-növelő technikák

Ha félsz attól, hogy leblokkolsz, amikor angolul kell megszólalj az állásinterjún, akkor ennek a félelemnek ezután búcsút mondhatsz. Bevetünk mindent, hogy megtaláljuk a te saját önbizalom-növelő technikádat, amit gyakorolni is fogsz a nap során.

Felkészülés a felkészülhetetlenre

Egy állásinterjú – a leggondosabb felkészülés mellett is – tartogat olyan elemeket, amikre nem lehet felkészülni. Megmutatjuk, mik lehetnek ezek, és gyakoroljuk, hogyan oldd meg a váratlan helyzeteket.


 

Szeretnéd ezt a gyakorlati rutint rövid idő alatt magadévá tenni?

Akkor semmi más teendőd nincs, mint hogy részt veszel a Job Interview VIP Programon.

Időpont: 2016. február 13. szombat 10:00-18:00

Helyszín: Szőnyi Garden Hotel – Budapest, XIII. kerület, Szőnyi út 38.

Vigyázat!

A VIP Program NEM való mindenkinek!

Két esetben semmi esetre se jelentkezz a VIP Programra:

* Ha még nem vagy angolból legalább alapfokú szinten,

* és ha nem tudsz egy teljes napig intenzíven koncentrálni

Ha viszont a fenti két feltétel nem riaszt el, de még mindig kétséged lenne,
hogy megéri-e részt venni a tréningen, nézd meg Lévai Anna véleményét
azokról, akik elvégezték a BarANGOL Job Interview VIP Programot:

A VIP Program után magabiztosan mehetsz
a következő angol interjúdra!

 


 Mennyibe kerül mindez?


Ha mindent, amit a Programon megtanítunk neked nálam tanulnád meg magán órákon, az óránként 10.000 Ft-ba kerülne, ami a Program 8 órájával számolva 80.000 Ft.

Megéri ennyiért?

A tapasztalat az, hogy nagyon is, hiszen minőségében és fizetésben is klasszisokkal jobb munkát vállalhatsz így.

A Job Interview VIP Programot azonban nem ennyiért adom neked. Szeretném, hogy megszerezd a tudást és a rutint, ami a sikeres állásinterjúhoz kell, és ne a Program ára legyen az akadály a jobb állásodhoz.

Úgyhogy figyelj!

Az igazán elszántaknak való VIP Program csak 59.400 Ft! Ráadásul a Siker-alapozó Programot is megkapod AJÁNDÉKBA!

Ez az összeg akár már az első munkabéreddel megtérül!

És ez még nem minden!

Nézd meg milyen bónuszokat kapsz a VIP Program mellé:

Bónusz 1: Technikák önálló beszédfejlesztéshez tananyag

Ebben a kiskönyvben technikákat találsz arra, hogyan fejlesztheted angol beszédkészségedet önállóan. Ha már tudsz eléggé angolul, hogy állásinterjúra menj, de a beszéd még nem megy annyira jól, ezek a technikák segítenek.

Értéke: 3000 Ft

Bónusz 2: Próbainterjú

Egy általad választott pozícióra végigcsinálsz egy próba állásinterjút a Program végén. Az interjút gyakorlott HR szakember végzi, így olyan lesz, mint az éles interjúd. A szakember visszajelzést ad neked a teljesítményedről és rámutat arra, mire kell még jobban odafigyelj, amikor élesben interjúzol.

Értéke: 10.000 Ft

Bónusz 3: Önéletrajz-teszt

Szakavatott HR-es átnézi önéletrajzodat, hogy minden mai kritériumnak megfelel-e. Ha pedig szükséges, segít az önéletrajzod véglegesítésében.

Értéke: 10.000 Ft

Bónusz 4: csoporttagság zárt Facebook csoportban

Ha a tréning után bármilyen kérdésed még felmerül az előtted álló interjúval kapcsolatban, ebben a csoportban felteheted.

Értéke: 3.000 Ft


Tetszik a Job Interview VIP Program és a bónuszok?

Akkor jelentkezz rá, amíg még van hely!>>

De nézd! Mindig lenyűgöz és felvillanyoz, ha olyannal találkozom, aki képes felelősségteljesen meghatározni célját és TESZ is érte, hogy elérje. Nagyra értékelem az elszántságot! Ezért hadd ajánljak fel valamit:

Ha most jelentkezel és egy napon belül befizetsz a VIP Programra,
óriási kedvezményt és egy extra bónuszt kapsz!

A VIP Programra eljöhetsz mindössze 39.900 Ft-ért!

Ez még 5.000 Ft sincs óránként, így ha magántanárhoz mennél mindezért a tudásért, többet kellene fizetned! Arról nem is beszélve, hogy nagyon kevés magántanár tudja, hogyan kell angol állásinterjúra felkészíteni. Az olcsók biztos nem…

Extra bónusz: 1 óra személyi coaching

Mindent megkapsz a kétnapos képzésen, ami a sikeres angol állásinterjúhoz kell. Azonban az egy óra személyi coaching során kihasználhatsz egy egyedülálló lehetőséget: egy szakemberrel kettesben teljesen rád fókuszálva megkeresitek azt a pontot, amire neked személy szerint különösen figyelned kell az állásinterjún, és azt is megmutatja, hogyan. (A coaching másik napon, közösen egyeztetett időpontban lesz magyar nyelven.)

Értéke: 10.000 Ft

Nos, jelentkezel?

Ha szükséged van a sok hasznos információra, a tanultak begyakorlására és a 26.000 Ft + 10.000 Ft értékű bónuszokat is kihasználnád,
jelentkezz a VIP Programra 39.900 Ft-ért!>>

Figyelj, mert ez egy egyszeri ajánlat. Ha bezárod ezt az oldalt, ez a lehetőség végérvényesen elvész!

Garancia1Vesztenivalód egyáltalán nincs! Ha a VIP Programra jelentkezel és a Siker-alapozó napján úgy érzed, nem azt kaptad, amit ígértem, 100%-ban visszakapod a teljes befizetett összeget és a Siker-alapozón is ingyen vettél részt. Én tudom, mit ad a Program, így nyugodt szívvel ajánlom fel neked ezt a garanciát.

Nos akkor találkozunk a VIP Programon ?

Jelentkezz itt!>>

Ha kérdésed van a Programmal kapcsolatban, írj nekem!>>

Megtiszteltetés, hogy segíthetünk angol állásinterjúd sikerében!Hol találkozhattál már velem, velünk?

nyelvparádé Életforma-magazin  eduline nők-lapja lanchid radio

PP_piacesprofit2piros-alap