Bar-ANGOL Weekend

MOST így megy:

I... ööö...I would like...ööö... nem igaz, semmi sem jut eszembe, amit tanultam!


 

Hamarosan így fog menni:

You know, I had a very good time! Do you want to go to a café and hear what happened? Are you in?

Neked is probléma az, hogy tele van a fejed tudással, de ha meg kell szólalni, akkor az olyan, mintha szinte mindent töröltek volna?


Mit szólnál hozzá, ha mindez a múlté lenne és nagyon rövid idő alatt Te is képes lennél kihozni magadból azt a sok tudást, amit az évek alatt felhalmoztál?


Hárman összefogtunk angoltanárok, és kidolgoztunk Neked erre egy lehetőséget.


 

Tavaly leteszteltük a működését, finomhangoltuk a visszajelzések alapján. Idén nyáron pedig már a full extrás, leghatékonyabban működő változatot tapasztalhatod meg, kompromisszumos megoldások nélkül!

Az önfeledt beszélgetés képességét leggyorsabban a

Bar-ANGOL Weekend

Programmal érheted el

 


4 oka van

hogy ez a program Nálad is mérföldkő lesz

1.

Angolul éled az életed 2,5 napig

El tudod képzelni, micsoda áttörést jelent az, ha 50 órán keresztül csak angolul szólalsz meg, és ezt teszi mindenki körülötted is? Ez pontosan olyan, mint amikor külföldre mész szerencsét próbálni - ahol nincs más választásod: meg kell értetned magad angolul.


2,5 nap és érdekes módon valami megváltozik. El sem hiszed, hogy már nem fordítgatsz magadban angolról magyarra és magyarról angolra kommunikáció közben!

2.

rengeteg figyelmet kapsz tőlünk, a személyes fejlődésedet segítjük elő

Ezen a hétvégi programon 2 rutinos és elhivatott angoltanár lesz jelen. Garantáltan SOK személyes figyelmet kapsz, és abban segítünk majd a legjobban, amire igazán szükséged van.


A csoport élményprogramokon vesz részt közösen. Azonban ott, ahol ez számít, azaz a kommunikáció-fejlesztő foglalkozásokon, ott szintenként alkotunk csoportokat - hogy pontosan azt tanuld, ami a Te angol önbizalmad kialakulásához vezet.

3.

Balatonfelvidéken medencés kastélyszállóban

Tótvázsonyban a Cseri Kastélyszállóban lesz a bázisunk. Gyönyörű, nyugodt környezet, szabadtéri medence. Ebben a relaxált környezetben könnyebben engeded el magad - így tudunk az erősségeidre figyelni és építeni.


A környék pedig rengeteg kincset és programlehetőséget rejt, amit mind-mind ki is fogunk használni.

4.

Semmi pánik

Az, hogy péntek délutántól vasárnap estig angolul beszélsz, talán megijeszt. De bízz magadban és bízz bennünk is! Eleinte furcsa lesz, de pár óra után már azt fogod furcsának tartani, ha magyarul kellene megszólalni.


Szóval semmi pánik! A programsorozat gondosan összeállított, egymásra épülő elemekből áll. Úgy vezetünk be az angolul gondolkodás és angolul létezés világába, hogy ezt abszolút stresszmentesen éled meg - mi több: életedben először azt fogod érezni: "Ezt én is meg tudom csinálni!"

Nézd csak, mit mondtak a résztvevők a tavalyi
Bar-ANGOL hétvége után

"Úgy jelentkeztem a programra, hogy nem csupán izgultam, mi lesz majd ott velem, hanem valósággal rettegtem. Többször is felrémlett előttem egy múltbeli jelenet: egy angoltanár feltesz nekem egy kérdést és én nem tudok megszólalni sem, nemhogy egy félig értelmes választ kinyögni, végül elsírom magam.
Aztán egyre közelebb került a Weekend időpontja. Folyamatosan kaptam a ráhangoló leveleket, én egyre gyakrabban kezdtem magamban angol mondatokat alkotni, és a rettegés várakozásba fordult.
A végére nagyon belejöttem. Kedves társaságban, kellemesen telt az idő. Köszönet a Bar-Angol csapatnak és minden résztvevőnek."
Danó Ági
"A megérkezés utáni egy-két óra nem volt könnyű, de az elfogadó, támogató, bátorító környezet túl lendített a kezdeti nehézségeken. A program előtt arra számítottam, hogy nehéz lesz csak angolul beszélni, de már az első este úgy bele jöttem, hogy egyáltalán eszembe sem jutott, hogy én éppen betartok egy szabályt. Na jó akkor még csak tő meg fél mondatokat mondtam, de már ez is lelkesítőleg hatott. Vasárnap délutánra nem okozott gondot angolul gondolkozni, sőt már szombaton több beszélgetést kezdeményeztem."
Karakó Krisztina
 

"Igazi kikapcsolódás volt és valamit sikerült bekapcsolni, amit eddig nem. Régi-régi gátlásoktól szabadultam meg, felbátorodtam, sőt kicsit meg is mámorosodtam. Érdekes volt megtapasztalni azt, mennyivel másabb dolgokra van szükség, amikor a mindennapi élethez kell az angol, mint amiket órákon tanítanak az iskolában. Még szeretnék ilyen hétvégét!!! :-)"

Polgár Marcsi

Nos, tetszik? Szeretnél ilyen élményeket?

Időpont:

2017. augusztus 4. 17:00 - augusztus 6. 17:00

Ha teheted, érkezhetsz hamarabb is a szállásra (14:00-től), de a Bar-ANGOL Weekend Program 17:00-kor kezdődik.

Nyelvi szint, amivel már jelentkezhetsz:

Ha már meg tudsz írni egy baráti levelet, akkor gyere és segítünk beszédben is aktivizálni tudásod. Ha ennél magasabb szinten vagy, akkor is várunk, hiszen csoportbontásban fejlesztünk.

Ha bizonytalan vagy a szintedet illetően, töltsd ki ezt a szintfelmérőt. Ha nem azt a választ kapod, hogy "tanulj még egy kicsit, hogy programjainkon részt tudj venni", akkor jöhetsz a Bar-ANGOL hétvégére.

Jelentkezési határidő

2017. július 21.

vagy amíg be nem telik a csoport - maximum 14 fő!


Két csomag közül választhatsz

Szállás 2 napra 2 különágyas szobában

2 reggeli, 1 ebéd, 2 vacsora

Herendi túra, porcelán festés

34 óra angolul töltött idő -
programokkal, kommunikációfejlesztő órákkal

(napi 8 óra alvással számolva)

Balatoni túra, opcionális fürdőzéssel

89.900 Ft

70.787 Ft + Áfa

Szállás 2 napra 1 ágyas szobában

2 reggeli, 1 ebéd, 2 vacsora

Herendi túra, porcelán festés

34 óra angolul töltött idő -
programokkal, kommunikációfejlesztő órákkal

(napi 8 óra alvással számolva)

Balatoni túra, opcionális fürdőzéssel

99.900 Ft

78.661 Ft + Áfa

Mindkét összeg tartalmazza az ÁFÁ-t és minden költséget, ami a teljes programon felmerül.

Oda-és hazautazást egyénileg kell megoldani (de segítünk!)

 

Mi történik, ha jelentkezel a programra?

Kapni fogsz egy visszaigazoló levelet a jelentkezésedről. Abban összegezve megtalálod mindazt, amit ezen az oldalon is olvastál, továbbá a fizetési lehetőségeket (fizethetsz majd átutalással vagy bankkártyával is.)

Aztán miután beérkezett a Bar-ANGOL Weekend részvételi díjad, kapsz majd email-eket, amelyek ráhangolnak a programra (ill. a bónusz-hoz való hozzájutás menetét is megtudod).

Miért hallgass rám

ha angol beszédkészséged fejlesztenéd?

 

Gönczy Edit vagyok, 20 éve angoltanár, a Bar-ANGOL Program alapítója, vezetője. Küldetésem, hogy csapatommal megtanítsunk minden olyan embert angolul beszélni, akik már rengeteget tanultak, de a való életben mégsem tudják használni a tudásukat. Hiszem, hogy mindenki elérheti a vágyott nyelvtudást, csak meg kell találnia a neki való módszert. Erre kínálok a Bar-ANGOL Programmal egy gyakorlatias, élménydús, sikerélményre építő módszert. 

Ha a Bar-ANGOL Weekend után véletlenül angolul szólsz majd a családtagjaidhoz, szomszédodhoz és munkatársaidhoz, csak mosolyogsz majd a bajszod alatt: "Hát ez nekem most csípőből jön..."

A Bar-ANGOL Program tulajdonosa:

Bestgolf Hungária Kft.

2096. Üröm, Pillangó u. 16.

Cégjegyzékszám: 13-09-100052

Adószám:13331566-2-13