A Bar-ANGOL módszere

A Bar-ANGOL Program azzal a céllal jött létre, hogy élvezetes módon, intenzív angol nyelvi környezetben tegye lehetővé számodra, hogy elsajátítsd az angol nyelvet.

Mi a módszer elve?

Senki sem vitathatja, hogy a leghatékonyabb módon úgy tudsz egy nyelvet elsajátítani, ha abba az országba költözöl, ahol a megtanulni kívánt nyelvet beszélik. Például Nagy Britanniában vagy az USA-ban minden angol nyelven történik: angolul beszélgetsz a szomszédokkal, angolul kommunikálsz az eladókkal a boltokban, az utcán angolul kérsz segítséget, ha moziba mész, angol nyelvű filmet nézel, és minden egyéb program is angolul zajlik.

Nos, ezt a közeget hivatott a Bar-ANGOL Program megteremteni, és a meglévő tudást aktiválni. Persze az elkerülhetetlen, hogy mindeközben ne ragadjon rád újabb és újabb nyelvi elem (új szavak, nyelvtan, beszélt nyelvi kifejezések, stb.) – de mindez erőfeszítések nélkül, élvezetes programok által. Olyan programokon fogsz részt venni, mint pl. együtt-főzés, szabadulós játékok, kirándulás, teaházas beszélgetések, stb., melyek nem csak az angol tudásodat fejlesztik, de hihetetlen nagy élményt jelentenek önmagukban is. Csak győzd feldolgozni a sok izgalmas élményt! :-)

Elengedhetetlen összetevője a módszernek a külföldi segítők bevonása. Ők azok, akik miatt mindenképp muszáj angolul beszélni minden helyzetben… :-)  A legjobb az egészben, hogy akár hosszan tartó barátságok szövődhetnek a programban résztvevő külföldi segítőkkel, ami felbecsülhetetlen értékű – és bár a Bar-ANGOL Programon keresztül ismered meg őket, nyugodtan tarthatod velük a kapcsolatot a későbbiekben is. Ez ajándék Tőlünk! :-)

Természetesen az nem lenne elég, hogy a programokon részt veszel, aztán minden zajlik tovább otthon magyarul. A programokon kívül is kapsz amolyan “háttér dolgokat”, melyek angolra színezik a programon kívüli létet. Hogy mik ezek, az legyen meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy nem nyelvtani feladatok lesznek, amiket meg kell oldani… :-)

Találkozzunk a Bar-ANGOL programjain, hogy kibővüljön a világ!

Ha van kedved megnézni pár képet, amit a programokon készítettünk, klikk ide!

Ha arra vagy kíváncsi, milyen programok vannak, ide kattints!

Ha pedig már a lehetőségek részletes megismerésére vágysz, ide kattints!