Chat

Elvégezted már a Bar-ANGOL Programot.

Megszerezted a kellő magabiztosságot és már meg mersz szólalni angolul.

Már tudod a praktikákat, hogyan találd fel magad bármilyen kommunikációs helyzetben!

De azért jó lenne valami, ami egyszerre szinten tartja megszerzett tudásodat és egyben fejleszt is tovább, igaz?

 A Chat Program azért született meg, hogy bar-ANGOL-ás után fenntartsuk megszerzett beszédkészséged, és szókincsben fejlesszük tudásodat egy olyan közegben, amit már megszerettél. Ebbe a Programba külsős nem csatlakozhat be, ez CSAK volt bar-ANGOL-óknak szól.

 

A Chat Program felépítése

Fókuszban a beszéd, természetesen.

Mottó: "egy hét - egy téma"

Így a 12 alkalmas Chat Program első alkalma a tervezésről szól, amikor a csoport megbeszéli, milyen témák legyenek. Úgyhogy gondolkozz rajta Te is, mi érdekel, vagy pl. a munkahelyeden vagy a saját életedben milyen területen van szükséged gyakorlásra.

 

 Mire számíthatsz az órákon? Lesz...

  • kötetlen beszélgetés párban, kis csoportban, teljes csoportban,
  • ha a téma olyan, szituációs játékok,
  • akinek van kedve, 10 perces kiselőadást is tarthat a választott témában.

 

 A Program óriási előnye, hogy minden témához kapsz egy rövid szólistát induláskor, de a valódi szólista az órán áll össze. Ráadásul, azon felül, hogy az órán is rengetegszer gyakorlod az új szavakat, kifejezéseket, még óra után is megkapod őket e-mail-ben, szövegkörnyezetben - ahogy órán felmerültek.

Házi feladat nem lesz, de ha akarsz,  kérhetsz magadnak nyelvtani feladatokat, amit meg tudsz otthon oldani és bevetni a következő találkozáskor.

 

A Chat Program intenzitása és időpontja

 A Program intenzitása:

Heti egy alkalom. A Golden Monday megszerettette velünk a hétfőket, úgyhogy a Chat Program is a hétfőket fogja megédesíteni. 18:00-kor kezdés és 19:30-ig be nem áll a szád. 🙂

Időtartam:

12 hét, ami akárhányszor folytatható, mert nem lesz két egyforma alkalom.

Következő Chat Program indul:

2017. január 9. hétfő

 

Létszám

5-8 fő

Számíts arra, hogy a csoportodból is lesznek a Chat Programon, de lesznek más Bar-ANGOL csoportból is. De tudod, csak volt bar-ANGOL-ók!

 

Helyszín

MagNet Teaház

Andrássy út 98.

A kisföldalatti Bajza utcai megállójától 1 percre.

A Chat Program ára

A Chat Program ára csak 39.900 Ft

Ez nem több, mint havi 13.300 Ft befektetés abba, hogy még jobb legyen az angol beszédkészséged és elégedett legyél magaddal, amikor angolul megszólalsz. Mert a Bar-ANGOL Program megadta ehhez az önbizalmat és a passzív tudásod aktivizálását, a Chat Program pedig magasabb szintre emeli a beszéded minőségét.

Te már tudod, milyen minőséget kapsz tőlünk. De azért nézd meg, az eddigi résztvevők miért ajánlják.

"Kellemes hangulatban, inspiráló csoportban folyik a beszélgetés. A témák nagyon érdekesek és közösen alakítjuk azokat. Az külön jó, amikor külföldi is van velünk. Az óra utáni összefoglaló e-mail-ek pedig zseniálisak! Ilyet még sehol sem kaptam ezelőtt!"

Elek Erika

"Játékos, laza környezetben, inspiráló témákon keresztül tanulunk. Új ismereteket kapunk az angol tanuláson felül is. A kiselőadások tartása által az önbizalom is fejlődik. És a tanár személye is motiváló. Na ezért imádom a Chat Programot!"

Háromsitz Emese

Szeretnénk, ha minél több embernek lenne olyan angol beszédkészsége, hogy ha álmából felébresztik is tudjon angolul beszélni. 🙂

A Bar-ANGOL Program megadja ezt, de sajnos ez a tudás is el tud kopni. Ha nem használsz valamit, mindenképp fakul a tudás, de nem mindegy, mi és milyen mértékben. Mert amit úgymond "agyon gyakorolsz", az nem fakul meg egyáltalán.

Nos, a Chat Programmal ezt szeretnénk Neked biztosítani, hogy a beszédet agyon gyakorold és annak a rutinja tökéletesen benned maradjon. Így ha később netán nem is fogod az angolt rendszeresen használni, akkor is pillanatok alatt vissza tudj majd rázódni bele.

Várom, hogy ismét összejöjjön egy szuper csapat! 🙂

Na, benne vagy?

Akkor jelentkezz a Chat Programra!